SVE POPLAVILO

VIDEO: NE, TO NIJE TITANIK! Nevjerojatne scene na luksuznom kruzeru, užasnuti putnici nisu mogli vjerovati što se događa: 'Pomolite se za nas'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Puknuće cijevi sustava za gašenje požara na kruzeru The Carnival Dream koje se zbilo prošlog četvrtka poplavilo je hodnike i sobe broda do te mjere da su neki pomislili da gledaju reprizu Titanika, piše Miami Herald.

"Mislio sam da je ovo doslovno scena iz Titanika", komentirao je jedan Facebook korisnik nakon što je vidio fotografije i videe koji su se krajem prošlog tjedna proširili društvenim mrežama.

Video koji je snimila Marla DeAnn Haase dobio je najviše pažnje zbog količine vode koja je bila prisutna u jednom od hodnika i načinu na koji se taj hodnik punio s vodom. Njezin je video podijelilo više od 10 tisuća ljudi. Video je pogledan više od 1,3 milijuna puta.

"Erm... Facebook ljudi... ovo je rijedak trenutak kada imamo internetsku vezu... kruzer nam je poplavljuje, čuli smo violine i srebrninu kako padaju. Što se događa... pomolite se za sve nas", stoji u objavi. "Gdje, na Titaniku?", jedna je osoba odgovorila. "Ne mogu zamisliti koliko je to strašno. Nadam se da ste svi na sigurnom i da će vam vratiti novce", odgovorila je druga osoba.

Iz tvrtke Carnival Cruise Line, organizatora putovanja, rekli su da će svi putnici dobiti povrat novaca te da će im sljedeće putovanje na koje budu išli s njima biti sniženo 50 posto. Nadalje, rekli su da je u konačnici poplavljeno 50 soba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:26