SUMNJIVA ‘IZBOČINA‘

Madonna pozvala Rickyja Martina na pozornicu, fanovi primijetili nešto čudno: ‘Je li se to nama netko malo uzbudio?‘

Neki su ga u komentarima na društvenim mrežama zamolili da ‘ljubazno vrati taj aparat za gašenje požara koji drži u hlačama‘

Ricky Martin i Madonna na pozornici

 X/screenshot/

Obožavatelji su uvjereni da se Ricky Martin uzbudio dok su mu Madonnine plesačice plesale u krilu prošlog vikenda na koncertu kraljice popa u Miamiju.

image

Ricky Martin i Madonna na pozornici

X/screenshot/

Poznati pjevač pozvan je na pozornicu tijekom izvedbe pjesme "Vogue" kako bi "pomogao" ocjenjivati odjeću njenih pomoćnih plesačica koje su se šepurile pozornicom u jedva primjetnoj odjeći. Dok je sjedio u srebrnoj stolici pored 65-godišnje Madonne, ovog slavnog Portorikanca iznenadile su plesačice koje su pojurile niz pozornicu kako bi mu brže bolje zaplesale u krilu.

image

Ricky Martin i Madonna na pozornici

X/screenshot/

Senzacionalni pokreti plesačica rezultirali su velikom izbočinom na Rickyjevim hlačama, zbog čega su se obožavatelji upitali je li se 52-godišnji Martin uistinu uzbudio.

- Je li se to nama netko malo uzbudio? - stoji na X-u, bivšem Twitteru, u komentaru ispod videa atraktivnog plesa u krilu.

Naravno, obožavatelji ovog pjevačkog dua nisu stali s nizanjem komentara na račun njegova spolovila, a neki su ga zamolili da "ljubazno vrati taj aparat za gašenje požara koji drži u hlačama".

Naime, slavni pjevač nije rekao ništa o navodnoj erekciji kada je na društvenim mrežama podijelio snimku s koncerta.

- Hvala ti, Madonna, ljubavi moja! Uvijek je zabavno biti pozvan na feštu koju ti radiš! - napisao je pjevač i dodao kako "nitko ne smije propustiti ovu turneju" kraljice popa.

image

Ricky Martin i Madonna na pozornici

X/screenshot/

Madonna, koja je započela svoju turneju u listopadu 2023., primila je nekoliko pritužbi obožavatelja na njezino ponašanje na koncertima. U siječnju su posjetitelji koncerta tužili sedmerostruku dobitnicu Grammyja za "lažno reklamiranje" nakon što je započela svoj koncert u Brooklynu u Barclays Centeru u prosincu s dva sata zakašnjenja.

Isto tako, prošlog mjeseca je zgrozila javnost nakon što je zahtijevala od obožavatelja u invalidskim kolicima da ustane tijekom njezina nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:03