UZNEMIRUJUĆI INCIDENT

VIDEO: SJEĆATE SE GOSPOĐE IZ OSIJEKA KOJA JE PREŠLA CESTU NA CRVENO? Ona je još dobro i prošla, pogledajte kako je završio ovaj muškarac...

 Facebook

Policajac iz Sancramenta nalazi se pod istragom nakon što je u javnost procurila snimka uznemirujućeg incidenta u kojem na pod ruši neopreznog pješaka koji je prelazio cestu, a onda ga brutalno pretukao.

Iz policije nisu objavili njegov identitet, već su samo objavili da je riječ o iskusnom čuvaru reda koji je do daljnjeg suspediran iz službe.

Nandi Cain, nesretni pješak, ponudio je svoju verziju priče.

'Iskreno, pomislio sam da će ubiti', kazao je Cain za CNN.

Na snimci se vidi kako policajac upozorava pješaka da je neoprezno prelazio ulicu i naređuje mu da stane. Nakon što mu je Caine odgovorio: 'Pa pogledao sam na obje strane' i nastavio hodati može se čuti policajac kako ga upozorava: 'Ne staneš li, srušit ću te na zemlju!'

Caina se tada može čuti kako govori da nije naoružan te poručuje policajcu da makne pištolj i 'dođe se potući kao pravi muškarac'.

Policajac je prihvatio izazov, a što se sve onda događalo, pogledajte u videu.

Cain je kasnije optužen za opiranje pri uhićenju te je priveden, no nakon što se snimka pojavila u javnosti sve optužbe su odbačene, a iz policije su se obratili priopćenjem.

'Mjere koje je poduzeo policajac bile su apsolutno neprimjerene. Želimo naglasiti da ovaj incident ne predstavlja ostale hrabre i posvećene žene i muškarce koji rade za policiju iz Sacramenta', stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:11