SUDE JOJ

ZABRANJENA LJUBAV NA EKSKURZIJI Nastavnica zavela svog učenika i u avionu se upustila s njim u spolni odnos: 'To je trebala ostati njihova tajna...'

 Profimedia, Alamy

Profesorica prirodnih predmeta iz engleskog Bristola navodno se upustila u seksualni odnos sa svojim 16-godišnjim učenikom u toaletu aviona kojim su se vraćali u Britaniju sa školske ekskurzije u Africi, moglo se čuti tijekom sudskog procesa koji se poveo protiv nje, piše ugledni Guardian.

Eleanor Wilson (29) optužena je za nedolično diranje dječaka po genitalijama dok je sjedila pored njega u avionu te da ga je nagovorila da ode s njom u WC gdje ga je prisilila na seksualni odnos.

Na sudu u Bristolu također se moglo čuti da je Wilson kasnije dječaku rekla da je trudna te da je on otac djeteta, no da je odlučila ići na abortus.

Incident se dogodio 2015. kad su optužena i dječak, koji su oboje pili tijekom leta, bili na školskoj ekskurziji za vrijeme ljetnih praznika.

Tužiteljica Virginia Cornwall opisala je Wilson kao bistru i sposobnu učiteljicu sklonu rizicima. Rekla je i kako su Wilson i dječak, čije ime nije objavljeno, i tijekom boravka na izletu provodili puno vremena zajedno.

- Okolnosti u kojima su se našli tijekom ekskurzije dovele su do rušenja granica i bila je njezina odgovornost kao odrasle osobe da ne dođe do nepriličnog odnosa, rekla je tužiteljica.

- Ona je bila 26-godišnja žena, dok je on bio samo tinejdžer. Bila je to njezina odluka i njezin izbor. Često su čavrljali tijekom noći dok su drugi spavali. Ona ga je tretirala kao sebi ravnog, kao odraslog čovjeka.

Cornwall je rekla da su oboje pili tijekom leta kući.

- Alkohol je doveo do gubitka inhibicija. Njihova privlačnost i intimnost su se razvile tijekom dana i noći provedenih na izletu te kulminirale u avionu tijekom leta kući.

Nakon spolnog odnosa u toaletu aviona, oboje su se vratili na svoja sjedala. Bila je to njihova tajna.

I sam dječak je otvoreno za potrebe suđenja posvjedočio o događaju, tvrdeći da ga je prvo zgrabila za njegovo međunožje, a zatim odvela u WC gdje ga je razodjenula, nakon čega su stupili u odnos.

Njihova se veza nastavila i nakon povratka kući pa su tako učiteljica i njezin učenik išli zajedno u restorane i pubove na piće i objed, zatim na jedan izlet u privatnom aranžmanu itd.

Dječak je svojoj učiteljici kupovao cvijeće i čokolade te joj pokazao svoju spavaću sobu gdje su se ljubili.

No, tinejdžer ipak nije mogao izdržati pa se pohvalio prijateljima o svojoj vezi, a kad je počela nova školska godina, glasine su počele kolati školom.

Učiteljica Wilson je pozvana na razgovor kod ravnatelja, no tad je djelovala šokirano i opovrgla sve navode. Nakon toga se pojavio drugi dječak koji joj je zaprijetio da će sve otkriti ne bude li i s njime imala seksualni odnos. Nakon što je škola pokrenula istragu, Wilson je dala otkaz.

Učiteljica i dalje odbacuje optužbe da je zavela učenika te tvrdi da je sve plod njegove bujne mašte. Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:52