DUGO VIJEĆANJE

UČITELJICI KOJA JE ZAVELA SVOG UČENIKA (16) NA EKSKURZIJI NEĆE OPET SUDITI 'U avionu me prvo oralno zadovoljila, imao sam je memoriranu kao Štrumfetu'

Eleanor Wilson, učiteljica koja je optužena za vezu s učenikom.
 Profimedia, Press Association

Neće biti novog suđenja za bivšu učiteljicu koja je optužena za seks s učenikom (16) u zahodu zrakoplova dok su se vraćali sa školskog putovanja.

29-godišnja Eleanor Wilson odbacila je četiri optužbe za seksualne odnose s djetetom, a na sudu je za to optužena kao 'osoba na položaju u koju su djeca imala povjerenje', piše Independent.

Nakon što se sud u Bristolu prošlog tjedna nije uspio usuglasiti o presudi u slučaju Eleanor Wilson, slučaj je vraćen Tužiteljstvu, koje je zatim imalo tjedan dana da odluči treba li doći do ponovljenog suđenja. 10 članova porote dobilo je dozvolu za napuštanje suda nakon čak 10 i pol sati vijećanja prošli tjedan. Predsjednica porote obavijestila je suca da nisu mogli doći do većinske presude niti u jednoj od optužbi protiv Wilson.

Tužiteljstvo je nakon konzultacija s podnositeljem tužbe odlučilo da neće tražiti ponavljanje suđenja.

Nakon toga je Tužiteljstvo zatražilo sedam dana za razmatranje hoće li se suđenje ponoviti. Jučer su ipak objavili da u ovom slučaju neće tražiti ponavljanje suđenja.

Podsjetimo, Wilson je optužena da je pijana imala seksualne odnose s tinejdžerom na letu British Airwaysa, na povratku kući s kampiranja u kolovozu 2015. Navodno je učiteljica, koja je tada imala 26 godina, ljubila i dodirivala učenika, a zatim ga pozvala u toalet, gdje se dogodio seksualni odnos.

Sudu je učenik ranije ispričao kako je nastavničin broj imao memoriran u svojem mobitelu pod imenom 'Štrumfeta' te kako je taj mobitel završio u policiji.

Opisao je kako je izgledao njihov odnos, kako su se zbližili tijekom ekskurzije i na koncu imali spolni odnos u toaletu aviona.

- Ona mi je spustila hlače i prvo me oralno zadovoljila. Rekla mi je da ne brinem o tome hoće li ostati trudna jer koristi kontracepciju.

Osim toga, navodno ga je dodirivala i ljubila u više drugih prigoda, a viđali su se i izvan škole. Nekoliko tjedana nakon povratka s puta, po školi su se počeli širiti tračevi o tome da je Wilson u vezi s učenikom. Odbacila je te optužbe i rekla da su ju zaprepastile.

Istovremeno je otkrila da je trudna, nakon čega se odlučila na abortus, a tužitelji tvrde da je to učinila jer je otac djeteta učenik.

Veza je razotkrivena mjesecima kasnije, kad ju je drugi učenik pokušao ucjenjivati kako bi imala odnose i s njim.

Na sudu je rekla da se sprijateljila s dječakom jer nije imala prijatelje svoje dobi kojima bi se mogla povjeriti. Dodala je i da je dječak zamislio događaje u avionu i rekla da to uopće nije istina.

On pak tvrdi da se ne radi samo o njegovoj fantaziji već da je s učiteljicom zaista imao vezu i da govori istinu. Ona je nakon prošlotjednog saslušanja puštena uz jamčevinu, a na neodređeno joj je vrijeme zabranjen rad u školi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:37