Uskrs nikada nije bio ovako dobar! Ove nedjelje, 1. travnja, na kioscima diljem zemlje pojavit će se novi broj magazina Dobra hrana. Točno tjedan dana prije Uskrsa, cure iz Dobre hrane pripremile su vam apsolutno najveći specijal za preživljavanje uskrsnog doručka.
“Nismo htjele samo ponavljati stare i tradicionalne recepte za uskrsni doručak”, kaže Mila Batinica, izvršna urednica Dobre hrane. “Zato smo otišle na teren i našim vjernim čitateljima odlučili prezentirati malo drugačiji Uskrs.” Otkrit ćete tako gdje nastaje šunka, koja je neizostavan dio menija, kao i jaja, koja će u Dobroj hrani poprimiti sasvim novu dimenziju.
Paleta vrhunskih vina
Umjesto tradicionalnih tvrdo kuhanih jaja, pronaći ćete brze, jednostavn...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....