ZAHVAT U CENTRU GRADA

BANDIĆ O HORVATINČIĆEVOJ TERASI NA CVJETNOM 'Čovjek stavio daske da vam ne mrznu nogice i sad je to problem, pa nećete valjda piti kavu na betonu?!'

Postavljanje terase na Cvjetnom u punom je jeku, otvaranje uskoro.
 Srđan Vrančić/Hanza Media

Prije više od mjesec dana na Cvjetnom trgu uklonjena je natkrivena terasa koju je tamo namjeravao postaviti Tomislav Horvatinčić, a sada na istom mjestu niče - triput veća terasa. Istina, nema nadstrešnica kao ranije, ali postavljaju se daske.

- Samo podnice se stavljaju i ništa drugo. Sve je privremenog karaktera, terasa kao i u Bogovićevoj. Ne znam zašto ste dignuli bunu, nema razloga da dižete bunu nikakvu i dižete stvar u zrak jer terase su kao i u Bogovićevoj i svugdje - rekao je gradonačelnik Milan Bandić za HRT i nakon toga još jednom pojasnio o čemu se radi.

- Stavio daske da vam ne mrznu nogice i sad je to problem?! Znate koliko ćete biti sretni, pa nećete valjda ići pit' kavu tamo gdje je beton...

Horvatinčić ima istu verziju priče.

- Kao i ostali ugostitelji na Cvjetnom trgu, po provedenom postupku pred nadležnim tijelima Grada Zagreba dobili smo rješenje o zauzimanju dijela javne površine te sklopili s Gradom Zagrebom ugovor o zakupu, istaknuo je Krešimir Horvatinčić iz marketinga Hoto Grupe te izvijestio o radovima na postavljanju terase prema određenim parametrima i suglasnostima Grada Zagreba.

Horvatinčić je poručio da će se na njihovu projektu "My Way" na Cvjetnom trgu zaposliti 60 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:45