TKO DELA KAO KONJ...

Bandić: Previše sam realizirao, sada sam povukao ručnu

 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Između niza dosjetljivih i apstraktnih odgovora na pitanja gradskih zastupnika na današnjoj sjednici Skupštine gradonačelnik Milan Bandić se osvrnuo i na nekoć svoju omiljenu igračku - Zagrebački holding. Upozorava da je u njemu zaposleno "frtalj" više radnika (četvrtina od ukupno 12 tisuća zaposlenih).

- U Holdingu ima frtalj više ljudi! Znate što je frtalj? 25 posto viška troši puno više nego što bi trebalo. Ljudi su se zapošljavali iako sam ja to bio zabranio. Ali sada ne mogu ništa. Nemam više instrumenata za kontrolu nad Holdingom. Ali napominjem da ću uvijek inzistirati da se građanima usluga uvijek isporuči kvalitetno i na vrijeme - rekao je Bandić te dodao:

"Ne smijemo biti pijani, kada brod tone".

Bandić se osvrnuo i na mogući dolazak riječkih taksista rekavši da "zagrebački taksisti nisu vesla sisali i nisu pali s planete".

"Unatoč dugogodišnjem radu, još uvijek nisam sazrio. Kad sazrijem donijet ću odluke za koje inače treba vremena", rekao je među ostalim te dodao:

"Ako vam se hita (žuri, op.a.), možete uz potpise zastupnika požuriti odluku".

Obećao je i da će se do kraja godine realizirati sve predviđene male komunalne akcije iako do sada nije dovršena nijedna.

"Jedan bugarski gradonačelnik mi je rekao da će mi lijepiti plakate ako se peti put kandidiram za gradonačelnika. Ja sam previše toga realizirao. Sada sam povukao ručnu. Kada previše trčite, istegnete mišić", rekao je dosjetljivi Bandić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:24