S ULICA NA SUDOVE

Cammeo podiže četiri kaznene prijave protiv Radio Taxija: Taj primitivizam ne možemo više tolerirati

U Radio Taxiju trebaju se zabrinuti sami nad sobom, jer ne plaćaju porez, oštećuju građane, a napadaju naše taksiste, ističe vlasnik Cammea
 Bruno Konjević / CROPIX

Taxi Cammeo namjerava Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti četiri kaznene prijave, i to zbog kleveta i laži koje protiv Cammea plasiraju članovi Radio Taxi Zagreba. Rečeno je to na današnjoj konferenciji za medije, na kojoj su iz Cammea objasnili da su tu odluku donijeli isprovocirani lecima koje su njihovi konkurenti plasirali gradom.

- Taj primitivizam ne možemo više tolerirati. U Radio Taxiju trebaju se zabrinuti sami nad sobom, jer ne plaćaju porez, oštećuju građane, a napadaju naše taksiste . Nitko ih u tim napadima ne sprječava i zato ih ponavljaju, što više ne možemo podnositi - istaknuo je Vladimir Minovski, vlasnik Cammea.

Osim tužbi, najavljuju i da će od grada tražiti još licenci, jer sa 76 vozila, koliko sada imaju, mogu pokriti samo 30% poziva. Novost je i što mijenjaju broj, pa tako umjesto na 1212, uskoro će se njihov taksi naručiti na 060 700 700. Najavili su da će se od ovog tjedna to moći i preko interneta.

Na pitanje o radnom vremenu i navodnoj potplaćenosti vozača, Minovski je kratko rekao.

- Prosječna plaća za svibanj iznosi 5280 kuna, tjedno se radi 40 sati, ali mnogi naši vozači traže da voze i više od toga, jer im je potreban novac - tvrdi Minovski.

Kaže i kako su od Grada zatražili da im se dodijele nova stajališta, koja će biti prepoznatljivo njihova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:11