AVENIJA DUBROVNIK

FOTO: BRZI I ŽESTOKI Spektakularni prizori s utrke nabrijanih automobila zbog koje je dio Novog Zagreba blokiran ovog vikenda

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.06.2017. u 17:52

Zagreb, 030617.
Avenija Dubrovnik, Velesajam.
Utrka ubrzanja Brzi i zestoki powered by Ciak Auto.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / HANZA MEDIA

Dionica Avenije Dubrovnik pokraj Velesajma će, osim impresivnih automobila i motocikala, ugostiti i popularne dragstere - zvijeri koje se mogu zaustaviti samo uz pomoć padobrana

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki ovog se vikenda vratila na vrući asfalt Avenije Dubrovnik, gdje će posjetitelji uživati u utrci najnabrijanijih vozila iz 15 zemalja koji će se na stazi duljine 402 metra natjecati za titulu najbržeg.

Unutar paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma, u organizaciji tvrtke CIAK Auto, više od 50 svjetski priznatih dobavljača prezentirat danas i sutra svoj bogati asortiman autodijelova i tehničke novosti iz auto-moto industrije.

Zbog održavanja utrke ubrzanja, danas od 20 sati do jutarnjih polazaka autobusa u ponedjeljak 5. lipnja, za sav se promet zatvara Avenija Dubrovnik, na dijelu od raskrižja s Avenijom Većeslava Holjevca do Ulice Radoslava Cimermana. Autobusne linije 109 Črnomerec - Dugave i 222 Remetinec - Žitnjak prometovat će djelomično izmijenjenim trasama.

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo