VIDOVITI SDP-ovac

'OBA SU PALA!' Željko Jovanović na Facebooku se pohvalio kako je još 2010. predvidio da će USKOK doći po Milana Bandića

 Damir Krajač / CROPIX

Povodom uhićenja zagrebačkog gradonačelnika, oglasio se na svom Facebook profilu i SDP-ovac i bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, koji je bivšeg kolegu Milana Bandića već u nekoliko navrata prozivao za korupciju.

Napisao je kako je još 2010. prognozirao Bandiću kraj karijere.

'11. 11. 2010. u jednom intervjuu postavljena su mi i ova dva pitanja:

Kako komentirate odlazak pa povratak na političku scenu RH Ive Sanadera? Da li je i on, po Vama, slučaj za USKOK i vjerujete li da će ga i oni jednog jutra odvesti u svoje prostorije, najprije na prvu jutarnju kafu, a potom...?

DR. JOVANOVIĆ: Ivi Sanaderu je mjesto u Remetincu, a ne u Saboru. Njegov povratak na političku scenu je borba za spas vlastite kože. On je bio i ostao običan manipulator, bahata kukavica koja je brinula najprije za sebe, prvo kukavički pobjegla a onda se opet vratila misleći samo na sebe. Sander i Kosor snose jednaki krivicu u smislu političke odgovornosti za gospodarski slom i moralni bankrot hrvatske političke scene. Zato su nam potrebni novi izbori i novi ljudi koji bi vratili vjeru u politiku i povjerenje u političare.

Kako vidite daljnju političku sudbinu Milana Bandića, bivšeg člana SDP-a?

DR. JOVANOVIĆ: Milan Bandić je na kraju svoje političke karijere, a obzirom na način rada ne bih se iznenadio da i na njegova vrata zakuca USKOK.

Nije bilo brzo, ali točan odgovor na oba pitanja! Oba su pala!' - zaključio je bivši ministar.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:49