ČUVAJTE ŽIVCE

VIDEO, FOTO: POČELI RADOVI NA ZAGREBAČKOJ ŽILI KUCAVICI Iako je metropola osjetno praznija ovih dana, ovdje možete upasti u gužvu...

 
 Željko Puhovski / Cropix

Zbog izvođenja radova na južnom kolniku Zagrebačke avenije, na dijelu od Ulice Slavenskog do Petrovardinske, promet se odvija otežano i stvaraju se gužve.

Kako je objavljeno na službenim stranicama Grada Zagreba, južni dio kolnika bit će zauzet, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu u vremenskom razdoblju od ponedjeljka 29. srpnja 2019. godine od 6 sati do četvrtka 01. kolovoza 2019. godine do 4 sati.

Premda su ljeti u Zagrebu osjetno manje gužve i promet teče puno lakše nego inače, naš fotoreporter snimio je gužve koje se stvaraju na mjestima radova.

FOTOGALERIJA: Radovi na Zagrebačkoj aveniji

Za vrijeme radova bit će onemogućeno prometovanje u zoni raskrižja Zagrebačka/Petrovaradinska iz smjera Zagrebačke avenije prema Petrovaradinskoj ulici (smjer zapad-jug). Kao obilazni pravac građani mogu koristiti:

Zagrebačka av. – Rudeška – Horvačanska – Petrovaradinska.

Građani se također mole da obrate pažnju na privremeno postavljenu signalizaciju, te se mole za strpljenje i razumijevanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 10:24