UHVAĆENI U LAŽI

FOTOGRAFIJE RASKRINKALE ZLOVOLJNE TIPOVE KOJI SE VOLE ZAKLINJATI DA IM PAS NIKADA NEĆE UĆI U KUĆU Tvrde da ih mrze, a zapravo ih obožavaju

 Reddit.com, Twitter

Ali ja uopće ne volim pse! Da ste poželjeli mačku, možda bih još i razmislio, ali pas - ne dolazi u obzir! Uostalom, čini mi se da sam alergičan na dlaku, koliko puta ste čuli da se roditelji upravo ovako izmotavaju svaki put kad djeca požele imati kućnog ljubimca.

Očevi pogotovo prednjače kad treba pronaći 1001 izgovor za ne držanje životinja u stanu ili kući.

'Ja 'to' ne mislim izvoditi u šetnju prije posla, po kiši i snijegu, dok vi bezbrižno spavate. Nema šanse da ga pustim u spavaću sobu, a vidim li ga na krevetu, odmah leti van', tako je jedna korisnica na društvenoj mreži opisala reakciju strogoga tate kad mu je rekla da je nabavila psića.

'Nekoliko dana se ljutio, a štene nije htio ni pogledati, a onda odjednom, kao grom iz vedra neba, dođem doma i nađem ih kako zajedno drijemaju na kauču. 'Zločesti' otac psića je čak i pokrio dekicom da mu ne bude hladno', dodala je oduševljena kći.

Ubrzo su se javili i drugi korisnici s istim problemom, a sve su, naravno, potkrijepili čvrstim dokazima koji nikako ne idu očevima u korist.

'Moje je toliko gunđao protiv psa, a na kraju mu je trebalo doslovce dvije minute da se zaljubi u njega. Čim smo sjeli u auto i krenuli kući, znali smo tko će mu biti gazda', prepričala je jedna djevojka.

Reddit.com

Reddit.com

Reddit.com

Reddit.com

Reddit.com

Reddit.com

Reddit.com

Psi, svih veličina i boja, pokazali su se kao neodoljivi šarmeri koji su u rekordnom roku neumoljive očeve uspjeli 'smotati oko maloga prsta'. Neki s njima čak i rade, vježbaju u teretani, a najotkačeniji tate čak se i modno usklađuju s ljubimcima. Naravno, to nikada ne bi javno priznali, ali članovi obitelji shvatili su 'koliko je sati' nakon što su u mobitelima pronašli kompromitirajuće fotografije.

My dad didn't want us to get a dog at first. I found this picture in his room.

And my Dad said he didn't want a dog...

Reddit.com

My dad would never admit how much he loves our old dog. But after finding this picture on his phone, he doesn't have to.

My dad makes a big deal about how much he hates dogs...but I always seem to catch him being adorable with his grandpups

"I'm not a dog person"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:46