ZVJERSKI TROFEJI

FOTO: SVI BRUJE O UBOJITOJ NAVIJAČICI Pogledajte zašto je djevojka iz Teksasa zgrozila cijeli svijet

 Foto:Facebook

Ljubitelji životinja širom svijeta su bijesni zbog djevojke iz Teksasa koja je na Facebook postavila svoje fotografije snimljene u Africi na kojima pozira uz ulovljene životinje.

Devetnaestogodišnja Kendall Jones tvrdi da su fotografije mrtvih nilskih konja, slonova, lavova i drugih životinja dokaz njenog lovačkog umijeća.

Nezadovoljni ljubitelji životinja su zgroženi Kendallinim fotografijama i nazivaju djevojku bolesnom i izopačenom zbog ubijanja rijetkih životinja i hvaljenjem svojim 'podvizima' na internetu.

Online peticija kojom se želi Kendall primorati da ukloni svoju stranicu zbog promoviranja okrutnosti prema životinjama je dobila preko 40,000 potpisa u tjedan dana.

Kendall na svom profilu kaže da je napravila ono što je najbolje za životinjske vrste koje obitavaju u Africi. Primjerice, u velikim ograđenim prostorima je važno kontrolirati rast populacije mužjaka lava, a novac od lova poput ovog u kojem je ona sudjelovala djelimično odlazi vlasnicima imanja kao poticaj da uzgajaju lavove.

Kendall kaže da je njezin prvi ulov bio bijeli nosorog, a ambicija joj je uloviti po jedan primjerak svake od pet najvećih životinja koje je moguće uloviti u afričkim državama (lav, nosorog, slon, leopard, afrički bizon)

Druga peticija protiv Kendall je pokrenuta u Južnoj Africi i u njom se želi djevojci zabraniti lov u Africi. U peticiji se kaže kako je djevojka lovila afričke životinje pod izgovorom 'konzervacije', a zapravo ima namjeru pokrenuti televizijski show s tematikom lova, a ugrožene i nemoćne životinje koristi da bi povećala svoju popularnost na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:42