NISU SHVATILI ŠALU

'SPIELBERG JE ČUDOVIŠTE! UBIO JE DINOSAURA!' Ljudi podivljali na fotografiju sa seta Jurskog parka

Jay Branscomb odlučio se narugati navijačici iz Teksasa koja je privukla pažnju svjetskih medija svojim fotografijama s ubijenim egzotičnim životinjama, pa je na svojem Facebook profilu objavio satiričnu objavu u kojoj proziva poznatog redatelja Stevena Spielberga zbog njegovog ‘ubojstva životinje’. Na fotografiji se može vidjeti Spielberga ispred uvjerljivog modela triceraptosa, izmrlog dinosaura koji se pojavio u Spielbergovom hitu ‘Jurski park’.

- Sramotna fotografija sportskog lovca koji pozira pored Triceraptosa kojeg je upravo usmrtio. Molim vas podijelite ovu fotografiju tako da cijeli svijet može imenovati i posramiti ovog prijezira vrijednog čovjeka, napisao je uz fotografiju.

No, sarkazam i satira preletjeli su preko glava brojnih ljudi, koji su demonstrirali nevjerojatno neznanje filmske povijesti i elementarnih činjenica o izumrlim životinjama.

Najgori komentar došao je od osobe Penelope, koja je prozvala Spielberga ‘odvratnim ljudskim se**njom.’

- Voljela bih da netko zaustavi te lovce... Milsim da su zoološki vrtovi najbolje mjesto u kojima možemo zaštititi te nevine životinje... se**nje poput ovog go**a ulaze u DOMOVE ovih prekrasnih životinja i ubijaju ih... to je isto kao da netko uđe u vaš dom i ubije vas, piše Penelope na početku suludog komentara koji pršti mržnjom.

- Steven Spielberg, razočarao si me... više neću gledati niti jedan tvoj film UBOJICO ŽIVOTINJA, napisala je.

Netko je pokušao smiriti strasti i ukazati ljudima da se radilo o filmu, pa je napisao ‘to je Steven Spielberg, redatelj Jurskog parka,’ no i ta informacija totalno je preletjela preko glava ljudi.

- Nije me briga tko je on, nije smio ustrijeliti tu životinju, odgovorio je jedan od komentatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 04:33