PROFIT JE PROFIT

GOŠĆA KRALJEVSKOG VJENČANJA RAZBJESNILA JAVNOST BESRAMNIM POTEZOM 'Strpala je u džep čak 180.000 kuna! Pa kako je to mogla napraviti?

 
 Screenshot / eBay/Twitter

Claire Oliver, zaposlenica Odjela ljudskih resursa kompanije Troup Bywaters, bila je jedna od sretnica koja je dobila pozivnicu za kraljevsko vjenčanje Harryja i Meghan. No, poduzetna žena odmah je na eBayu ponudila poklon paket, koji se dijelio besplatno, i zaradila 21.000 funti (oko 180.000 kuna).

31-godišnjakinja se našla među 1.200 gostiju koji nisu imali VIP ulaznicu, nego su vrijeme proveli u specijalnom prostoru ispred crkve svetog Jurja odakle su izbliza mogli vidjeti i pozdraviti mladence, piše Daily Mail.

Samo nekoliko sati nakon vjenčanja objavila je oglas na eBayu koji je licitacijom na koncu dosegao nevjerojatnu cifru.

Screenshot / eBay
Jedan od poklon paketa stavljen na prodaju

Poklon paket uključivao je suvenir sa vjenčanja, pismo dobrodošlice od Meghan i Harryja, bocu vode iz dvorca Windsor, golemi čokoladni zlatnik, limenku keksa i vaučer sa 20 posto popusta u dućanu u dvorcu.

Oliver nije htjela komentirati svoj potez koji mnogi smatraju neukusnim i nepristojnim. Za Daily Mail je samo rekla da je jedna od 25 gostiju koji su poklon paket dali na aukciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:35