HITNA INTERVENCIJA

'KAD ĆEŠ KONAČNO CRKNUTI?! UMRI VEĆ JEDNOM!' Iz kuće su dopirali strahoviti krikovi, policajci nisu mogli vjerovati što se zapravo događa

 
 iStock

Čovjek s izrazitim strahom od paukova izazvao je policijsku intervenciju u Zapadnoj Australiji na Novu godinu, piše BBC.

Prema tvrdnjama policije, jedan slučajni prolaznik je alarmirao policiju nakon što je s ulice čuo čovjeka koji je vrištao: - Kad ćeš konačno crknuti?! Umri već jednom!.

Prolaznik je već ranije prolazio pored ove kuće i znao je da tu živi bračni par pa je posumnjao da se radi o slučaju obiteljskog nasilja.

Ali nakon dolaska u kuću u predgrađu Pertha policajci su pronašli čovjeka koji je samo pokušavao ubiti pauka.

Policija je na Twitteru obznanila da prilikom ove intervencije 'osim pauka' nije bilo žrtava.

- To je bila jedna od onih intervencija gdje misliš da ćeš zateći jednu situaciju, a dočeka te nešto sasvim drugo, kazao je glasnogovornik policije za BBC.

- Sreća je da se radilo samo o problemu s paukom, kazao je.

Zagreb, 230110.
Supruznici Nikola i Stela Hadar u kuci imaju mali zoo, od zmija do pauka, i svakakvih drugih gmazova koji su im kucni ljubimci.
Na slici tarantula.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
CROPIX

Nije poznato o kojoj se vrsti pauka radilo. U Australiji žive neki od najotrovnijih paukova na svijetu. Ipak, od 1981. u toj državi nije bilo smrtnih ishoda nakon ugriza, a najveći broj od 2,900 vrsta paukova koji žive na kontinentu su savim bezopasni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:04