POBJEGLO MU

PRVO JOJ 'NIŠTA POSEBNO NIJE KUPIO' ZA ROĐENDAN, A SADA OVO?! Donald Trump opet se uspio osramotiti, objavio je pa obrisao tweet o svojoj supruzi

 
Melania Trump
 Jonathan Ernst / REUTERS

Prva se dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump u subotu vratila u Bijelu kuću nakon što je provela sedam dana u bolnici zbog operacije bubrega, piše The Guardian.

Podsjećamo, prva je dama podvrgnuta operativnom zahvatu embolizacije dobroćudnog tumora bubrega. Trump je uspješno operirana u nacionalnoj vojnoj bolnici Walter Reed, a njezin ju je suprug Donald Trump više puta posjetio.

Američki je predsjednik po povratku svoje supruge u Bijelu kuću preko Twittera objavio da je odlično što se vratila, međutim Trump je u tom tweetu krivo napisao ime supruge.

Oslovio ju je kao "Melanie".

"Odlično je što se naša izvrsna prva dama vratila u Bijelu kuću. Melanie se osjeća dobro i odlično joj ide. Hvala vam svima na molitvama i lijepim željama!", napisao je Trump.

Tweet je ubrzo obrisan i objavljen je identičan tweet s ispravno napisanim imenom prve dame.

"Odlično je što se naša izvrsna prva dama vratila u Bijelu kuću. Melania se osjeća dobro i odlično joj ide. Hvala vam svima na molitvama i lijepim željama!", napisao je Trump.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:44