UNIŠTENI PLANOVI

TREBAO JE BITI NAJSRETNIJI DAN, A PRETVORIO SE U NOĆNU MORU Kako je propast turističke kompanije uništila je romantično iznenađenje

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 25.09.2019. u 09:33

Facebook

Amelia Binch i Thomas Cook

 

LONDON - Bankrot turističke kompanije Thomas Cook uništio je planove tisuća turista, ali i vjenčanje Thomasa Cooka.

Thomas Cook (29) i njegova dvije godine mlađa partnerica Amelia Binch (27), koji žive u engleskom Hucknallu blizu Nottinghama, otputovali su na grčki otok Rodos 18. rujna i ondje se trebali vjenčati 27. rujna.

"Thomas Cook nam je zbog moga imena obećao iznenađenje za naše vjenčanje, ali ovo nije iznenađenje kakvo smo očekivali", rekao je mladi Englez.

Uzvanici su trebali pristići u idućim danima, naravno, tvrtkom Thomas Cook, uključujući i mladoženjina kuma.

Sada je sve pod velikim upitnikom jer je cijelu svečanost, cvijeće, tortu, dekoracije i zabavu, također organizirao Thmas Cook, koji je brutalno bankrotirao u noći na ponedjeljak.

Thomas Cook je bio zaprepašten. "Očekivali smo više od 30 ljudi, obitelji i prijatelja, svi su još u Engleskoj, kum mi je u Engleskoj, nitko ne zna ništa".

"Dvije godine smo pripremali ovo, a sada je sve palo u vodu", požalio se.

"Ovo je noćna mora", dodaje njegova Amelia.

"Užasno je to, ne očekujete tako nešto od ovakve kompanije, sve smo im povjerili, a sada ćemo samo imati dodatne troškove", rekla je, dodavši da su dosad za organizaciju vjenčanja već platili 11 tisuća eura. 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo