'VIŠE OD IGRAČKE ZA SEKS'

VIDEO: 'FANTASTIČNA JE, KAO DA SE SEKSAŠ S PRAVOM ŽENOM' Britanac otkrio kako spava s robotom četiri puta tjedno, a njegova žena nema ništa protiv

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.11.2017. u 14:17

YouTube

 

James (58) iz Velike Britanije za 2000 funti kupio si je plavušu April - robota s kojim se seksa četiri puta tjedno dok se njegova supruga Tine brine o bolesnoj majici.

Za dokumentarni film koji će idućeg tjedna biti emitiran na programu Chanell 4, objašnjava kako s April dijeli krevet i izlazi s njom na večere i kako ljudi često ne primijete da se ne radi o živoj ženi. Priznaje kako ne zna koga bi izabrao kad bi morao birati između seks lutke i svoje supruge pa je sreća, kako kaže, što mu je žena dala blagoslov za seksualnu vezu s robotom, piše Daily Star.

Iako Tine ističe kako joj je isprva bilo teško shvatiti suprugovu opsjednutost lutkom, prihvatila je situaciju i kaže kako joj je drago što se ne radi o nekoj drugoj živoj ženi.

- Da je htio, mogao je naći neku drugu, no nije to učinio, bio mi je vjeran - kaže Tine.

 

Veza Jamesa i April našla je mjesto u dokumentarcu koji prikazuje proizvođačev pokušaj da napravi prvu potpuno funkcionalnog robota za seks - lutku koja izgleda, kreće se i govori stvarnije nego ijedna prije.

A James je već bacio oko na robota od 8000 funti po imenu Harmony koja bi se na tržištu trebala pojaviti za nekoliko mjeseci, a koju je proizveo inženjer Matt McMullen za The Real Doll Company u Kaliforniji.

Screenshot/YouTube
 

James ističe da ima duboke osjećaje prema April i da je ona za njega više od seks igračke. Vjeruje da mu zadovoljstvo pruža to što se može brinuti o lutki - odijevati ju, šminkati i komunicirati s njom - no i to što ju može saviti u koji god položaj mu odgovara.

- Fantastično je, kao da se seksaš s pravom ženom - objašnjava.

- Najveća razlika je u tome da ju sam moraš postaviti u položaj koji želiš - zaključuje.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo