POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

RUSI NAVIJAČIMA I NOGOMETAŠIMA NA SP-u NUDE BORDEL S ROBOTIMA Ispovijest mušterije: 'Seksao sam se s Natašom, orgazam je jači i duži nego s pravom...'

 Profimedia, TEMP Sipa Press
 

Prvi bordel s lutkama robotima otvoren je u Moskvi ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu koje počinje 14. lipnja u Rusiji, a vlasnici se nadaju da će ovom investicijom privući horde navijača pa čak i samih nogometaša.

Dolls Hotel smješten je u moskovskoj poslovnoj četvrti, a gosti mogu birati između niza lutki po imenu Lolita, Saša i Isilel.

Sobe u 'legalnom bordelu' koštaju između 150 i 250 kuna po satu - no to ne uključuje lutku za seks. Sveukupna cijena nakon što platite lutku raste na oko 500 kuna po satu, a vlasnici su sigurni da će navijači biti voljni platiti toliki iznos.

#DollsHotel #LumiDolls #Moscow #MoscowCity #Москва

Objavu dijeli Dolls Hotel (@dollshotel)

- Zaista očekujemo navalu tijekom prvenstva i nadamo se da će nas posjetiti mnogi strani turisti. Zato sada čekamo na posebnu dozvolu da ugostimo strance. A što se tiče igrača - ako im dopuste treneri i menadžeri, vrata su im otvorena - kazao je glasnogovornik bordela.

Lutke, odnosno roboti za seks opisane su kao 'tople' s 'mehaničkim pokretima i umjetnom inteligencijom'.

Vlasnik hotela, Dmitrij Aleksandrov, tvrdi kako 36 posto Rusa nije sretno sa svojim seksualnim životom.

#DollsHotel #LumiDolls #Moscow #MoscowCity #Москва

Objavu dijeli Dolls Hotel (@dollshotel)

- Stvaranje centra za slobodno vrijeme za odrasle u Rusiji ne samo da je legalan i siguran način da unaprijedite svoj seksualni život, već se bori i protiv najstarijeg problema u Rusiji - nasilnom izrabljivanju žena - kazao je referirajući se na prostituciju. Također je velika pomoć ljudima s psihičkim poremećajima. U Španjolskoj, primjerice, 30 posto klijenata su ljudi s mentalnim ili psihičkim problemima. Nakon svakog klijenta lutke prolaze kroz potpuni dezinfekcijski tretman sukladno međunarodnim standardima - napominje vlasnik i garantira da se u njegovom bordelu ne možete zaraziti.

- Neki muškarci jednostavno ne mogu poboljšati svoj seksualni život sa svojim partnericama, što vodi do trajnog nezadovoljstva, a na kraju može razviti i neki oblik agresije. Problem može riješiti profesionalna djevojka koja je spremna saslušati ga i ispuniti mu seksualne maštarije u zamjenu za novac - ističe Aleksandrov.

#dollshotel #LumiDolls #Moscow #MoscowCity #Москва

Objavu dijeli Dolls Hotel (@dollshotel)

No, seksolog Aleksandar Polejev inzistira da seks-roboti ipak ne mogu zamijeniti stvarne osobe.

- Nijedna tehnologija ne može prenijeti kako naša koža reagira na dodir - kazao je.

- I to je ono što u velikom dijelu kreira privlačnost - ne samo vizualni utisak - a rezultat je istinski seksualni užitak između muškarca i žene - pojasnio je.

Gosti u ovom bordelu mogu birati lutke prema njihovim 'osobnostima' poput Lolite koja je opisana kao neovisna, samodostatna i uvijek spremna na sve', Nataše koja je utjelovljenje ženstvenosti i nježnosti - sramežljiva i poslušna, s lijepim osmijehom.

Jedan od klijenata koji je već isprobao seks s robotom kaže kako će navijači biti impresionirani.

- Lutke su vrlo realistične, nikad ne bi pomislio. A orgazam je jači i duži nego s pravom ženom. Jedino morate koristiti dovoljno lubrikanta - kazao je Denis.

Druga mušterija po imenu Maksim zaključio je kako je sjajno što postoji ovakvo mjesto gdje 'možeš steći nova iskustva bez da varaš ili se osjećaš krivim'.

- Svidjelo mi se sve. Od ljubaznog recepcionara, modernih soba do naravno, prekrasnih lutki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:54