PAO U TRANS

VIDEO Francuz hipnotiziran jer je gledao TV show o hipnozi, našla ga supruga

Njegova se supruga u početku smijala, no kad je vidjela da se muž ne miče, pozvala je pomoć.
 Foto: Messmer / Facebook

Izraz ‘gledati televiziju kao hipnotiziran’ za jednog je gledatelja iz francuskog gradića Parentis-en-Born poprimio sasvim doslovno značenje, piše RTL.fr.

Naime, po 51-godišnjaka je morala doći hitna pomoć nakon što je u subotu, 21. svibnja pao u stanje hipnoze tijekom gledanja emisije ‘Hipnotizirane zvijezde’ (‘Stars under hypnosis’), TV show poznatog kanadskog hipnotizera Messmera. U showu Messmer, kojemu je to 'umjetničko' ime, podvrgava hipnozi osobe iz svijeta showbusinessa.

No u isto vrijeme, pod utjecaj hipnoze pao je i 51-godišnjak koji je gledao emisiju. Njegova supruga u početku se smijala jer je njezin muž ‘zapeo u hipnozi’, no kad je vidjela da se ovaj ne miče, ugasila je televizor i pozvala hitnu pomoć.

Srećom, uspjeli su ga probuditi iz hipnoze te ustanovili da ga neće trebati voziti u bolnicu. Njegova je supruga rekla kako se jako bojala jer je mislila da će njezin mož možda pasti u komu, no on se ipak, uz dosta gunđanja, ubrzo potpuno razbudio.

Iako je ovaj slučaj doista neobičan, producent Messmerovog showa, Eric Young, kaže kako zapravo nije iznenađen.

‘Mi se s time susrećemo svaki dan. Prije smo imali show na radiju i Messmer je također ljude uspijevao hipnotozirati. To funkcionira zbog verbalne sugestije, tona glasa, očiju i slično’, rekao je Young i dodao kako takvo stanje ne predstavlja nikakvu opasnost.

Pogledajte isječak iz emisije:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:22