PANIKA NA STANICI

VIDEO: IZBEZUMLJENI OTAC U PANICI TRČAO ZA VLAKOM, LUPAO PO PROZORIMA... U vagonu je ostavio bebu bez nadzora, on je izašao zapaliti, a vlak je krenuo

 
 Screenshot / YouTube

Dramatična snimka nadzorne kamere na kojoj otac panično pokušava ući u vlak koji je već krenuo sa stanice, proširila se internetom. Ono što možda još više ledi krv u žilama e činjenica da je histeričan jer mu je u vlaku beba ostala sama dok je on izašao na stanicu zapaliti cigaretu.

Putnik je, prema snimci koja je procurila u javnost u ponedjeljak, ušao u vlak na stanici Windermere u Clevelandu u Ohiju s nosiljkom i bebom. Bebu je potom ostavio na sjedalu, a on je ponovno izašao na stanicu ostavivši bebu bez nadzora.

Na stanici ga se može vidjeti kako nekoga moli za upaljač i pali cigaretu. Drugi putnik mu potom iznutra kucanjem na prozor signalizira da vlak uskoro kreće, no vrata se gotovo istovremeno zatvaraju i muškarac ne uspijeva ući.

Nakon toga ga možemo vidjeti kako histerično lupa po prozorima vlaka i trči naprijed kako bi privukao pažnju vozača, no vlak se ne zaustavlja. Na koncu drugi putnik uspije doći do vozačice koja je odmah zaustavila vlak i pustila muškarca bebi. Oca su kasnije optužili za prijetnje vozačici, no istragom je utvrđeno da te tvrdnje nisu utemeljene, piše Daily Mail.

Iz tvrtke su objavili da ni beba ni drugi putnici nisu ozlijeđeni niti su bili u opasnosti. Na društvenim se mrežama, naravno, povela burna rasprava u kojoj su uglavnom osuđivali oca koji je nepromišljeno bebu ostavio bez nadzora u vagonu vlaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:09