LUDILO U SUDNICI

VIDEO: U IŠČEKIVANJU PRESUDE ZALJUBLJENOM PARU NA SUDU POPUSTILE KOČNICE Žena partneru pružila oralni seks, njihovu akciju zabilježila kamera

 
 YouTube / Screenshot

Neki ljudi očito nisu svjesni koliko je daleko tehnologija otišla ili su pak toliko ležerni da ih jednostavno nije briga.

Scena koja je šokirala javnost, dogodila se u ruskoj sudnici gdje je anonimna gospođa odlučila svojemu partneru pružiti oralni seks. Dogodilo se to kada je sudac napustio prostoriju kako bi se pozabavio odlukom oko presude, pa je za pretpostaviti da je gospođa mislila da je ostala nasamo s partnerom.

Njezinu akciju zabilježila je kamera, a ubrzo nakon pothvata u prostoriju je ušao i zaprepašteni zaštitar koji je podjednako iznenadio par kao i oni njega. Ne zna se što im je točno rekao, ali šok je očigledan iz njegovih zbunjenih pokreta. Sigurno se do tada i nije prečesto susretao s ovakvim kraćenjem vremena dok se čeka presuda.

Ruski mediji prenose i kako je u trenutku pružanja 'usluge' u sobi bilo još troje ljudi, što nije omelo gospođu, a ni njezina partnera. Nije poznato za što je muškarac optužen, ali prema pisanju Metroa prijeti mu kazna od 80000 rubalja (8.500 kn) ili četiri mjeseca zatvora, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:19