BARBIE MAN

VIDEO: U KUĆI IMA TRI TISUĆE BARBIKA I TISUĆU KENOVA Upoznajte strastvenog kolekcionara najpopularnijih lutaka svijeta

 Facebook

Kada prvi puta se nađete u kući Stanleya Coloritea pomislit ćete da se nalazite u Mattelovom muzeju.

Naime, Stanley je strastveni kolekcionar Barbika , a dosada je ih je sakupio dvije tisuće i čak tisuću Kenova, na što je potrošio preko 80 tisuća dolara.

Od sedam soba koliko ih ima u kući na Floridi, četiri prostorije, uključujući i kupaonicu, prave su oaze tih lutaka.

Kako prenosi Daily Mail, ovaj 41-godišnjak, koji sam sebe naziva 'Baribe Man' lutke je počeo sakupljati prije gotovo dva desetljeća, a godišnje je na njih trošio 30 tisuća dolara.

- Počeo sam samo s jednom lutkom, a moja kolekcija je sve više rasla. Barbika nije samo igračka za djecu već i za odrasle kolekcionare. Ne mogu prestati prikupljati, postalo je poput ovisnosti o drogama . Ne mogu prestati, kaže Stanley Colorite.

Uz lutke od kojih svaka vrijedi i do 1000 dolara, Colorite je kupio i tri tisuće outfita uključujući i one od dizajnera Oscara de la Rente.

Nema toga što ta ekskluzivna kolekcija ne uključuje. Od vodice za ispiranje usta do kuće iz snova s tušem i liftom koji funkcionira, pa čak i avione, limuzine i kampere.

- Barbike zauzimaju četiri prostorije u kući, no neću prestat prikupljat dok mi ne ponestane soba. Ako treba lijepit ću ih na strop. Ne trebama palaču, moja kuća je moj dvorac, ispričao je Stanley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:29