BARBIE MAN

VIDEO: U KUĆI IMA TRI TISUĆE BARBIKA I TISUĆU KENOVA Upoznajte strastvenog kolekcionara najpopularnijih lutaka svijeta

    AUTOR:

  • OBJAVLJENO:
  • 08.03.2013. u 13:35

Facebook

Kada prvi puta se nađete u kući Stanleya Coloritea pomislit ćete da se nalazite u Mattelovom muzeju.

Naime, Stanley je strastveni kolekcionar Barbika , a dosada je ih je sakupio dvije tisuće i čak tisuću Kenova, na što je potrošio preko 80 tisuća dolara.

Od sedam soba koliko ih ima u kući na Floridi, četiri prostorije, uključujući i kupaonicu, prave su oaze tih lutaka.

Kako prenosi Daily Mail, ovaj 41-godišnjak, koji sam sebe naziva 'Baribe Man' lutke je počeo sakupljati prije gotovo dva desetljeća, a godišnje je na njih trošio 30 tisuća dolara.

- Počeo sam samo s jednom lutkom, a moja kolekcija je sve više rasla. Barbika nije samo igračka za djecu već i za odrasle kolekcionare. Ne mogu prestati prikupljati, postalo je poput ovisnosti o drogama . Ne mogu prestati, kaže Stanley Colorite.

Uz lutke od kojih svaka vrijedi i do 1000 dolara, Colorite je kupio i tri tisuće outfita uključujući i one od dizajnera Oscara de la Rente.

Nema toga što ta ekskluzivna kolekcija ne uključuje. Od vodice za ispiranje usta do kuće iz snova s tušem i liftom koji funkcionira, pa čak i avione, limuzine i kampere.

- Barbike zauzimaju četiri prostorije u kući, no neću prestat prikupljat dok mi ne ponestane soba. Ako treba lijepit ću ih na strop. Ne trebama palaču, moja kuća je moj dvorac, ispričao je Stanley.

Izdvajamo