DOBRODOŠLICA

FOTO: STUDENT GOLEMIM PENISOM NA TRAVNJAKU DOČEKAO TRUMPA 'Roditelji su mi bili oduševljeni, mama mi je čak pomogla. Jako su ponosni'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.06.2019. u 13:57

Profimedia, Mega Agency

 

Službeni posjet američkog predsjednika Donalda Trumpa Velikoj Britaniji dočekan je između ostalog brojnim protestima u raznim oblicima - od velikog marša u centru Londona do goleme narančaste bebe na napuhavanje.

Međutim, najupečatljiviji protest protiv politike američkog predsjednika izrazio je 19-godišnji student umjetnosti Ollie Nancarrow koji je pokosio travu u obliku golemog penisa i poruke: ‘Klimatske promjene su stvarne.’ Imanje njegove obitelji nalazi se točno na putu kojim je prolazio Trumpov zrakoplov.

- Već neko vrijeme se dosta bavim globalnim zatopljenjem i znao sam da Trump dolazi. A moja je kuća baš na putu iznad kojeg nadlijeću brojni zrakoplovi. Roditelji su mi bili oduševljeni, mama mi je čak pomogla provesti ideju u djelo. Jako su ponosni na mene - rekao je Ollie u showu Jimmyja Kimmela.

A British student mowed this giant penis in a field ahead of Donald Trump's visit to the UK.
Ollie Nancarrow came up with the protest to highlight his concerns over the environment.
The image - created in a field on the flight path into Stansted Airport where the US President flew into on June 3 - shows a massive phallus and testicles with the words 'Oi Trump' next to it.
He also mowed a giant polar bear into the grass with the words 'Climate Change Is Real' alongside it.
Ollie, 18, who is part of the sustainability and environmental awareness group Born Eco, said:
Profimedia, Mega Agency
 

Ipak, studenta je već idući dan kod kuće čekala policija koja mu je savjetovala da makne prostotu jer će istražiti krši li zakon o javnom redu i miru.

- Nakon što mi je policija savjetovala da maknem penis, pretvorio sam ga u morsku kornjaču - rekao je Ollie za BBC.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo