SHUTTERSTOCK
Uradi sam

Jednostavne ideje za uređenje blagdanskog stola koje će vas oduševiti

Bez obzira na to sviđaju li vam se više ukrasi za stol koji su rustikalni, tradicionalni ili minimalistički, ove ideje će vam pružiti inspiraciju

Sigurni smo da će vaš stol biti ispunjen hranom tijekom blagdana, ali neka zablista i uz jednostavne dekoracije. Bez obzira na to sviđaju li vam se više ukrasi za stol koji su rustikalni, tradicionalni ili minimalistički, ove ideje će vam pružiti inspiraciju potrebnu za stvaranje prekrasnih dekoracija.


Božićni stol ispunjen svijećama

Napravite divan božićni ukras za stol koristeći zelenilo i svijeće. Povežite biljke poput eukaliptusa, pitospora ili bora. Raporedite ih u dugi niz ili u krug. Svakako napravite mjesta za svijeće, a za dodatni božićni duh, dodajte graničice svježeg bobičastog voća po želji.




Cvijeće, cvijeće i opet cvijeće

Možda se čini neobično, ali cvijeće može itekako poboljšati božićni ugođaj. Napravite nekoliko manjih aranžmana koji sadrže vaše omiljeno cvijeće, dodajte poneku maslinovu grančicu i rasporedite po stolu. Možete između aranžamana doditi i svijeće ili ako vam se sviđa, postavite ih na zimzelene grane.

image
SHUTTERSTOCK
image
SHUTTERSTOCK



Kućica od medenjaka kao ukras

Ako ćete božićnu gozbu poslužiti na okruglom kuhinjskom stolu, ključno je iskoristiti mali prostor. Za ukras koji ostavlja dovoljno prostora za hranu i tanjure, možete odabrati kućicu od medenjaka. Možete ju napraviti po mjerama koje baš vam odgovaraju. Najbolji dio? Nakon božićne večere možete ju pojesti.

image
SHUTTERSTOCK



Jednostavan središnji ukras

Elegantan božićni stol ne mora sadržavati skupe elemente. Složite kuglice, koje biste inače stavili na bor, jednu do druge na stalak za kolače, možete koristiti razne boje ili one koje više odgovaraju ostatku dekoracija u domu. Jednostavno, a efektno!

image
SHUTTERSTOCK



Pokloni kao ukras

Sjećate se onih starih ukrasa u obliku darova? Mali komadić stiropora umotan u ukrasni papir i obješen na bor. Zapravo, sad slično nešto možete napraviti za svoj stol. Zamotajte prazne kutije u ukrasni papir, stavite mašnu i pronađite im mjesto na stolu. Ovo je vjerojatno najjeftiniji ukras za stol kojeg možete napraviti.

image
SHUTTERSTOCK


Šumski božićni stol

Kombinirajte prirodne elemente, teksture i materijale za prekrasan šumski božićni stol. Dodajte češere, grane i sve okružite zimzelenim granama i borovima. Dodajte blagdanski štih stavljanjem crvenih božićnih zvijezda u vaze i nekoliko zlatnih božićnih ukrasa među grane.

image
SHUTTERSTOCK
image
SHUTTERSTOCK
Linker
21. travanj 2024 02:35