Riješite kviz!
 Getty Images
Nikad dosta informacija

Znate li dovoljno o virusu Covid-19? Kroz 11 pitanja saznajte koliko ste upoznati sa simptomima, zaštitom i sprečavanjem širenja bolesti

Nikad ne valja širiti paniku, no najvažnije informacije o bolesti s ovakvom brzinom širenja svi moramo znati. Saznajte jeste li na razini zadatka

Nedavno smo naišli na jedan meme koji govori o "povratku odzvanjajućih '20-ih". Naravno, dvadesete godine prošlog stoljeća povezujemo s grandioznim zabavama, prohibicijom, gospodarskom krizom i španjolskom gripom.

I doista, dvadesete ovog stoljeća počele su prilično "bučno" - pandemijom i mogućom gospodarskom krizom u nastajanju. Dok se nadamo da će se pandemija što brže neutralizirati, pa tako i ostaviti što manje posljedice na gospodarstvo, odlučili smo provjeriti koliko smo svi upoznati s virusom.

Znate li dovoljno o tome kojoj skupini bolesti pripada Covid-19? Što možete učiniti da se zaštitite od bolesti? Kako reagirati ako je netko u vašoj blizini zaražen virusom? Koje skupine ljudi su najosjetljivije?

Odgovorite na naših jedanaest pitanja i saznajte znate li dovoljno o novom virusu te gdje pronaći najpouzdanije informacije u slučaju da ne znate.

Linker
24. travanj 2024 07:48