I ne zaboravite isključiti svoje telefone, javit ćete se sutra...

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
I nježnost i strast

Božićni seks može učiniti čuda za vezu. Poklonite jedno drugome ono za čim čeznete...

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ovaj Božić bude malo više seksi za vas i vašeg partnera

Blagdanski dani mogu biti i jesu vrlo stresni za parove. Od kupovanja poklona, do posjeta rodbini, čišćenja, kuhanja, partija i tako unedogled..nije čudo da mnogi parovi zapravo uopće nemaju vremena (ili volje i energije) da svoje blagdane uljepšaju vođenjem ljubavi. No, ako je već Božić vrijeme darivanja, tada biste svakako trebali poduzeti sve da jedan drugome darujete malo vremena na samo – vremena provedenog u maženju, nježnostima i strasti. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ovaj Božić bude malo više seksi za vas i vašeg partnera.

Opustite se uz šalicu kuhanog vina

Ili bilo kojeg drugog pića koje oboje volite popiti u tim posebnim prilikama. Teško je opustiti se i barem nakratko odmaknuti od kaosa, zbrke i stresa koji donose pripreme za blagdane, no opuštenost je ključna želite li se uopće dovesti u stanje da razmišljate o seksu i da ga počnete željeti. To naročito vrijedi za žene. Pripremite romantičnu večeru ili romantičan kasnonoćni blagdanski piknik s partnerom (nakon povratka s proslave kod obitelji ili prijatelja) i počastite se s nekim ukusnim likerom ili zagrijte vrućim punčem ili kuhanim vinom. Alkohol pomaže da se oslobodimo unutarnjih blokada, što je naročito korisno kad je riječ o seksu. Pritom imajte na umu da se trebate samo malo opustiti i zagrijati za seks, a ne piti toliko da se napijete jer ćete inače u krevetu imati suprotan učinak od željenog.

Ispunite jedan drugome fantazije

U vrijeme darivanja, poklonite jedan drugome ono za čim čeznete. Ako inače niste navikli dijeliti svoje najdublje seksualne fantazije s partnerom, ovo će vam se možda učiniti čudnim, ali uz malo truda doći ćete do toga da se osjećate dovoljno opušteno i blisko da možete jedno s drugim podijeliti svoje najskrovitije misli i seksualne maštarije. Ne zaboravite da, prema istraživanjima, 84 posto parova mašta, ne prije, nego tijekom seksa i to je posve normalno. Neka vaše fantazije postanu stvarnost ovog Božića. Ako vam je lakše to napisati nego reći, stavite oboje na papir nekoliko svojih najdražih fantazija i zatim odaberite koju ćete jedan drugome ispuniti. I imajte na umu da vođenje ljubavi treba biti užitak pa nemojte činiti ništa zbog čega biste osjećali nelagodu.

Poigrajte se s tematskim seksi donjim rubljem

Donje rublje s bojama i motivima koji asociraju na Božić savršen su način da se opustite i istodobno zagrijete u spavaćoj sobi. Odaberite ono u čemu ste najzadovoljniji svojim izgledom i ono što će vam povećati samopouzdanje: neka to bude igra i zavođenje u jednom. Ako mislite da je donje rublje s božićnim motivima previše za vas, odjenite zavodljivo donje rublje po svom ukusu, a na glavu stavite kapu djeda Božićnjaka. Radi se samo o tome da se kreira erotična i opuštena atmosfera, a to je najlakše napraviti uz dodatak humora.

Mazite se uz svjetlost svijeća

Nema ništa boljeg nego voditi ljubav ispred kamina u hladnoj zimskoj noći, no kako većina nas ipak nema kamin u svojim domovima, odlično će poslužiti i svijeće. Svjetlost svijeća stvara poseban ugođaj i bit će dovoljno da prostrete dekicu, počnete se maziti i zaboravite na cijeli svijet. I ne zaboravite isključiti svoje pametne telefone jer je velika vjerojatnost da će u toj noći biti poziva, a jedan poziv može potpuno upropastiti stvar. Sutra odgovarajte na sve propuštene pozive, ovo neka bude samo vaša večer.

I večera je uvertira u seks

Vođenje ljubavi treba početi mnogo prije nego što se svučete. Romantična božićna večera će vam pomoći da se povežete kroz razgovor, ali i kroz hranu. Stručnjaci preporučuju ostrige jer su poznate kao afrodizijak, no uz jela koja oboje volite i opušten razgovor, i bez afrodizijaka ćete doći u raspoloženje za seks.

Isprobajte razne poze za seks

Božić je posebna prigoda i pravi trenutak da isprobate nešto novo i posebno i kad je riječ o seksu. Prosurfajte i dobit ćete mnoštvo savjeta o „božićnim” seks pozama, no započnite s dobrim starim misionarskim položajem pa tek kad se opustite prijeđite na nešto posve novo. Neka ova noć bude zaista za pamćenje.

Linker
17. travanj 2024 00:09