Iako veličina može biti važna, ona nije i presudna, jer i muškarac koji nije osobito obdaren može pružiti ženi pravi osjećaj, samo treba znati kako
 Getty Images/iStockphoto
Veličina ne mora biti presudna

Devet poza u kojima će penis ostaviti dojam da je veći nego što je

Mnogi se muškarci brinu zbog veličine penisa, misle da im je malen i da njime neće moći impresionirati partnericu niti joj pružiti užitak

Briga je u velikom broju slučajeva nepotrebna, jer muškarci često precjenjuju druge muškarce i misle da su drugi „jači” od njih, ali to nije baš tako - prosječna dužina ukrućenog penisa iznosi 13,12 centimetara. Mikropenisom smatraju se oni manji od 7,5 centimetara u erekciji. Iako veličina može biti važna, ona nije i presudna, jer i muškarac koji nije osobito obdaren može pružiti ženi pravi osjećaj, samo treba znati kako.


Trljanje i njihanje

Žena sjedi muškarcu u krilu i oslonjena je rukama iza svojih leđa. On prstima stimulira njen klitoris, dok ona svojim njišućim pokretima određuje brzinu i dubinu penetriranja. Ovo pruža odličan osjećaj trljanja posvuda.


Bez penetracije

Seks bez penetracije može ženama pružiti puno veći užitak od penetracije, jer će trljanje spolnih organa direktno stimulirati klitoris. Žena leži na leđima, uzdignute zdjelice (pomozite si jastukom) i podignutim savinutim nogama. Muškarac neka donjom stranom penisa klizi po njenoj stidnici. Može mijenjati snagu pritiska ili dodatno nadraživati ženu kružeći glavićem oko klitorisa. Želite li da sve bude skliskije upotrijebite lubrikant. Ima tu još caka koje možete primijeniti - žena može rukom blago pritiskati kližući penis prilagođavajući tako pritisak, a sigurno se nitko neće ljutiti ni ako ova napaljiva situacija završi s penisom u vagini.


Oralno

Duboki oralni seks trebalo bi biti lakše izvesti s manjim penisom. Osoba koja pruža oralni seks treba primiti penis što dublje može, tada malo opustiti grlo i potom ga primiti još malo dublje. Ovo je najlakše izvesti u klečećem položaju.


Zguza

Odozada, zguza iliti u psećem stilu odgovara muškarcima s manjim penisom, jer poza omogućava dublju penetraciju. Kako biste dobili najbolje od nje, izvedite je na podu. Žena neka spusti glavu na jastuk i uzdigne stražnjicu kako bi izložila G-točku stimulaciji. Žena može pojačati doživljaj ako stegne mišiće zdjelice pri svakom ulasku penisa u vaginu.


Skliska sirena

Muškarac leži na leđima, žena je gore, njegove su noge raširene, a njene su među njegovima, stisnute jedna uz drugu. Žena je oslonjena na ruke i pušta da penis klizne među njene noge i uđe u nju. U ovom položaju penis može stvarno duboku ući u vaginu, a žena će dobivati i stimulaciju klitorisa.


Analno

Želi li žena isprobati analni seks, možda je najbolje iskušati ga s partnerom čiji je penis skromnijih dimenzija. Ona si sprijeda može pomoći vibratorom (rabbit) kako bi se osjetila potpuno ispunjenom na nevjerojatan način.


ČITAJTE I: Život s malim penisom: 'Penetracijom nikad nisam uspio zadovoljiti ženu'


Polagano klizanje

Misionarski položaj pružit će sasvim drugačiji doživljaj ako žena leži ispruženo i stisnutih nogu, a muškarčeve noge obujmljuju njene. Ona neka polako zaljulja kukove i tako počne voditi klizanje penisa po svom spolnom organu. Već laganim otvaranjem može mijenjati poziciju i osjećaj, što će izludjeti i nju i njega.

Attractive girlfriend and boyfriend hugging and making love in bed
Getty Images/iStockphoto

Zguza stojeći

Žena neka se savije u struku, nasloni na krevet i isturi stražnjicu. Muškarac će imati pogled bez premca i moći će prodrijeti stvarno duboko, a žena može pomoći pokretima kukovima. Tko želi vaginalni orgazam, neka ovo isproba.


Mužar

Klasično unutra-van može biti neuspješno s malim penisom, pa možete isprobati kružne, kratke pokrete za veći užitak. Žena neka legne na leđa, pod stražnjicu podmetne jastuk i jako raširi noge. Muškarac neka penetrira kratkim odlučnim pokretima, a žena neka trlja klitoris o njegovu stidnu kost. Ovo bi trebalo biti podjednako uzbudljivo za oboje.


ČITAJTE I:

Linker
05. ožujak 2024 21:46