Malo akcije za vikend
 FOTOGRAFIJE: shutterstock
zagrijavanje za pamćenje

Ovladajte ovom vrstom predigre koju muškarci obožavaju, a vi ćete poželjeti da traje i traje...

Uzbuđenje i nadraženost jednog partnera potiču uzbuđenje i nadraženost drugog.

Tajna stimulacije spolne želje tijekom predigre ili uvoda u seks je u istraživanju seksualnih tehnika koje će potaknuti uzbuđenje kod partnera. Muškarci baš i nisu na glasu kao ljubitelji niti stručnjaci za predigre pa, stoga, ne očekujte od njega čuda, radije se sami bacite na posao i nećete požaliti!

Već ste se zasitili moljakanja partnera za malo nježnosti i maženja prije spolnog odnosa? Zamijenite uloge i sami preuzmite inicijativu. Ponestaje li vam intrigantnih ideja, posegnite za najnovijim vrućim tehnikama: na primjer, iz SAD-a nam dolazi Warm up - niz senzualnih tehnika osmišljenih upravo da uzbude muškarce. Žene su toliko zainteresirane za to da su svi prvi tečajevi koje su vodili seksolozi u SAD-u, ali i u Europi bili popunjeni do posljednjeg mjesta. Kad žena nauči stimulirati muško tijelo, potaknut će i vlastiti libido. To je poput začaranog kruga, uzbuđenje i nadraženost jednog partnera potiču uzbuđenje i nadraženost drugog.


Kako se izvode tehnike za uzbuđivanje muškarca

Započinje se masažom kod koje nije važna vrsta pokreta koje izvodite, već namjera da zavedete muškarca i uzbudite ga. Kako bi se osjećao ugodno i što opuštenije, postupno mijenjajte intenzitet pritiska i brzinu pokreta, počevši od sredine leđa prema vanjskim rubovima. Osim dlanovima, kožu možete doticati i podlakticama, grudima, kosom: na taj način bit će trostruko nadražen i kao „okupan” užitkom. Zatim dodirima dodajte i jedva primjetne poljupce ili male ugrize u ušne resice ili bradavice. To su erotske točke koje su kod muškaraca često neistražene i zanemarene, ali su itekako osjetljive na podražaje. Muškarci žude za iznenađenjima, pa mu to i priuštite: pokušajte mu zavezati oči svojom maramom ili šalom ili mu samo povežite ruke. Kad osjetite da se polako opušta, pramenom kose ga nježno dodirujte po prsima ili vratu, to će ga izludjeti.


Šećer na kraju...

Imate li umjetničkih sklonosti, pokušajte savladati i ovaj posljednji trik: zamislite da je njegovo tijelo platno koje tek treba oslikati i to bojom od čokolade. Drugim riječima, rastopite čokoladu i s njom šarajte po njegovom tijelu do mile volje. A svoje remek djelo poslije možete na vlastiti i njegov užitak polizati!


ČITAJTE I:

Kažu da ovo garantira najbolju predigru - rijetko koji parovi to još rade, a možda bi trebali

Začinite seksualni život, s partnerom ili bez njega

Zaboravite sve što ste dosad čuli! Tek kad ovo savladate, oralni seks bit će božanstven

Linker
10. svibanj 2024 00:21