Dobivaju li muškarci darove za Valentinovo?

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
ima tu svega

Pitali smo ljude za najgore i najbolje poklone koje su dobili za Valentinovo: Oštro brašno, ma ti se šališ?

Nemojte kupovati toaletnu vodu u prvoj trgovini, samo su neki od komentara

Valentinovo je dan ljubavi. Dan kad ljubavnici i partneri iskazuju svoje osjećaje porukama, čestitkama i poklonima. Neki smatraju da ga nema potrebe slaviti jer nije dovoljno ljubav pokazati samo 14. veljače, dok drugi pak smatraju da to treba biti "kruna" svega lijepog što se između dvoje ljudi događa.

Uvijek je lijepo dobiti znak pažnje u obliku poklona. Baš zato smo upitali nekoliko prijatelja koji su im najbolji i najgori pokloni koje su dobili za Valentinovo. Odgovori su zaista nevjerojatni.


Personalizirani poklon je najbolji, a najgori - prosidba

Nisam nešto od Valentinova i apsolutno mi ništa ne znači taj dan, što bih uvijek obznanila dečkima s kojima sam bila. Jednom sam dobila knjigu s poezijom i bivši mi je napisao svoju pjesmu na prvu stranicu, što je bio lijepi personalizirani poklon. Tako da - bilo da je za Valentinovo poklon ili nešto drugo, uvijek je dobro dati neki osobni "touch".

Najgori poklon mi je bila prosidba. Bivši me zaprosio na Valentinovo nakon mjesec dana veze. U tom trenutku mi je to bio najbolji poklon, ali s obzirom na to da je ubrzo veza pukla i da mi je to bila najgora veza ikad - to je bio i najgori dar.

  • Ivona



Nisam ga ni dobila

Najgori poklon mi je - ništa. Nikad nisam dobila poklon za Valentinovo. Tako da ne mogu ni znati koji je najbolji...

  • Ines, bila je u dvogodišnjoj vezi


Nemojte kupovati toaletnu vodu u prvoj trgovini!

Za jedno Valentinovo sam dobila toaletnu vodu iz dućana u kvartu - to mi je bio najgori poklon. Najbolji mi je čupavi bijeli jastuk. Poklonio mi ga je bivši koji je bio pilot, ali još nije imao dopuštenje druge "voziti" pa mi je uz taj poklon napisao "dok te ne budem mogao odvesti u oblake, doveo sam jedan oblak tebi".

  • Matea

Jedan dečko mi je napravio prsten

Najgori poklon su mi pjenasti bomboni (marshmallows), a ne volim slatkiše i on je to znao. Na kraju je pojeo sve što mi je poklonio. Bilo je još groznih slatkiša u vrećici, ali se ovih najbolje sjećam. I nikad mi nisu bili jasni plišani medvjedići koje sam isto dobivala.

Najbolji poklon mi je prekrasan prsten koji mi je u srednjoj školi napravio tadašnji dečko. Nakon 10 godina i dalje je čitav i nije se promijenio iako sam ga često nosila.

  • Ivana



Mislim da treba reći što želite

Rekla bih da je najbolji onaj poklon za koji ti cura kaže da ga želi, kratko i jasno. Prije koju godinu, nekoliko dana prije Valentinova, tadašnji dečko me pitao što želim za Valentinovo. I ja sam mu rekla samo ružu, ništa više. Na sami dan Valentinova on je iznenada dogovorio da idemo u kino s frendovima. Nađemo se i ja si mislim sad ću dobiti svoju ružu. A on dolazi praznih ruku. Ja vidno razočarana odgledala film i otišla doma. Nakon sat vremena zvoni meni netko na vrata, kad ono on došao s buketom ruža i velikom iskrenom isprikom!

  • Josipa


Prehrambene namirnice nisu baš neki poklon

J***no oštro brašno (koje nikad ne koristim) i čokolada za kuhanje su mi najgori pokloni za Valentinovo. Stvar je još gora jer sam rekla da bih željela ružu. Najbolji poklon mi je ruža i vikend u toplicama.

  • Irena


Dobivaju li muškarci poklone?

Tijekom razgovora o poklonima za Valentinovo uočili smo nešto neobično, neki muškarci ne dobivaju poklone. Dva čitatelja koja su podijelili komentare s nama su u dugogodišnjim vezama, ali darove nisu dobili.

Iskreno mislim da nikad nisam dobio poklon za Valentinovo, ali mislim da bi ga i muškarci trebali dobiti.

  • Marin

Brijem da frajeri nisu nikad ništa dobili za Valentinovo.

  • Filip
Linker
17. svibanj 2024 15:04