A tko je vaš horoskopski partner?
 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
vatreni seks

Provjerite tko vam najbolje odgovara: Ovi horoskopski znakovi su najkompatibilniji ljubavnici

Prije nego što uskočite u novu vezu, ‘škicnite‘ popis seksualne kompatibilnosti koji smo sastavili i saznajte koji vam horoskopski znak najviše odgovora

Uz ljubavnu kompatibilnost, većina ljudi ne razmišlja o tome što se događa između plahti dok ne bude prekasno. Prije nego što uskočite u novu vezu, pogledajte popis seksualne kompatibilnosti koji smo sastavili.


Ovan - najbolja podudarnost: Strijelac

Vi ste avanturistički nastrojeni i volite začiniti seks. Volite kad vam podvizi u spavaćoj sobi postanu pomalo grubi. Upravo iz ovih razloga vaš savršeni par je Strijelac. Strijelac se neće umoriti i može pratiti vaš energiju. Oni su također rođeni istraživači te će pozdraviti svaku novu tehniku, igračku ili mjesto koje želite isprobati. No, možete uz Lava i Vagu doživjeti pravi vatromet.


Bik - najbolja podudarnost: Djevica

Zato što ste Bik volite sporo, senzualno i ugodno, a vaš savršeni par je Djevica iz tih i drugih razloga! Cijenit ćete stabilnost i želju Djevice da stvori ugodno, ali i senzualno okruženje za vođenje ljubavi. Osim toga, Djevica je rođeni perfekcionist, što znači da vam žele udovoljiti bolje nego što je itko dosad želio. Jarac i Škorpion također bi mogu pobuditi vašu seksualnu maštu i ostvariti je.

Blizanci - najbolja podudarnost: Vaga

Mentalna i fizička stimulacija su vam neophodne u krevetu. Želite da vaš um bude aktivan kao i vaše tijelo, a nitko ne može pružiti ovu dualnost kao Vaga. Oni su sretni što će u spavaću sobu unijeti neku akciju igranja uloga i za vas će donijeti pojam 'mindsex' na drugu razinu. Isto tako uparivanje s Vodenjakom ili Strijelcem moglo bi se pokazati i eksplozivnim. Vodenjak će stimulirati vaš um, donoseći dodatni kink u jednadžbu, a Strijelac će vas potaknuti na istraživanje novih stvari.


Rak - najbolja podudarnost: Ribe

Potreban vam je partner u spavaćoj sobi koji je brižan, pažljiv i osjetljiv baš poput vas, i to je razlog zašto su Ribe vaš idealni par. Ribe će predvidjeti vaše neizgovorene želje, isporučujući ih nesebično. Slušat će i potrebe koje otvoreno izražavate. Učinit ćete isto za njih, a to će vaš seks učiniti vatrenim. Također možete imati odličnu zabavu sa Škorpionom i Jarcem. Škorpion će razumjeti vašu potrebu za emocionalnom vezom, a Jarac će vam pomoći da stupite u kontakt sa svojim emocijama.


Lav - najbolja podudarnost: Strijelac

Ako ste po horoskopskom znaku Lav i želite biti zvijezda u spavaćoj sobi, Strijelac je tip partnera koji će obožavati svaki centimetar vas. Istražit će vaše tijelo, um i dušu kao da o tome ovisi njegov život, dovodeći vas u ekstazu pri svakom novom koraku. Ovan i Vodenjak također bi se mogli pokazati kao nevjerojatni partneri za vas. Ovan ima energiju i čvrstinu kojom će vas pratiti, dok Vodenjak uvijek nastoji odvesti vas na sljedeću razinu.


Djevica - najbolja podudarnost: Bik

Perfekcionist ste u svim područjima života, uključujući spavaću sobu, to nitko neće toliko cijeniti kao Bik. Koliko god se u početku činili praktičnim, Bik je kreativan i izvrstan ljubavnik. Odvojit će vrijeme za maženje i uživanje u svakom djeliću vašeg tijela. Jarac i Ribe također bi mogli začiniti vaš seksualni život.


Vaga - najbolja podudarnost: Blizanci

Za vas je sve u ravnoteži. Potreban vam je netko tko će uživati ​​u vašem tijelu i istovremeno se igrati s vašim umom, a Blizanci su jedni od rijetkih koji to mogu uspješno učiniti. Blizanci će naizmjence stimulirati vaš um i tijelo. Ovan i Vodenjak također bi mogli biti uzbudljivi ljubavnici. Ovan, vaša suprotnost, donijet će vatru i energiju za kojom vaše tijelo žudi, dok će Vodenjak natjerati vaš um da eksplodira od seksualnih misli.


Škorpion - najbolja podudarnosti: Riba

Da bi Škorpion postigao vrhunski zanos, potreban mu je partner koji je spreman otputovati u mračne i mutne dubine njegove duše. Ribe mogu ispuniti ovaj zahtjev, ali i učiniti više od toga. One vam mogu pomoći da istražite svoje najdublje, najmračnije, najveće želje bez oklijevanja i osuđivanja. Rak i Bik također vam pružiti vruće noći. Rak se ne boji ako postanete malo mračni nakon seksa, a Bik će vam biti sidro dok duboko istražujete svaku svoju želju.


Strijelac - seksualna podudarnosti: Ovan

Rođeni ste istraživač i imperativ je da ste u partnerstvu s nekim tko će istraživati ​​s vama - posebno u spavaćoj sobi. Upravo zato, vaš najbolji partner je Ovan. Uskladit će se s vašom obilnom energijom i sa zadovoljstvom isprobati svaku novu ideju do koje dođete. Lav i Blizanci također su odlični prijatelji u spavaćoj sobi. Lav će podržati vašu želju da sve iskusite barem jednom, a Blizanci će se voljeti poigravati vašim umom i tijelom.


Jarac - seksualna podudarnost: Bik

Kažu da ste dobri u komunikaciji i razgovoru, ali jeste li uvijek takvi? Ne, i Bik će to razumjeti više nego većina znakova. Neće vas natjerati da razgovarate, gotovo intuitivno znaju što vam treba, a također shvaćaju da se ispod vaše površine nalazi silovita tjelesna žudnja. Iako volite finije stvari u životu, tko kaže da ni fino ne može biti i malo čudno? Bik će to rado isporučiti u vašu spavaću sobu. Djevica i Rak također mogu biti dobri prijatelji u spavaćoj sobi. Djevica voli držati stvari u redu i nastojat će vam donijeti savršeno iskustvo, a Rak će njegovati vaše potrebe i osluškivati želje.


Vodenjak - seksualna podudarnost: Blizanci

Vama ništa nije strano, a zbog toga vam je potreban netko nevjerojatno napredan da bi išao u korak s inovacijama u vašoj spavaćoj sobi. Blizanci su opremljeni ne samo da vas prate, već i donose super zezanciju za kojom potajno žudite. No, i Vaga i Lav mogu vam biti odlični partneri u spavaćoj sobi. I mogu donijeti pokoje vruće iznenađenje.


Riba - seksualna podudarnosti: Škorpion

Hraniti svoju dušu jednako je važno kao i tijelo, a nekoliko horoskopskih znakova može vam pomoći u tome. Škorpion je jedan od nji. Voljet ćete Škorpionovu spremnost da otkrije sve aspekte vas - um, tijelo i dušu. Njihovo intuitivno razumijevanje onoga za čime žudite rezultirat će nevjerojatnom ekstazom. Rak i Djevica također će upotpuniti vaše fantazije. Rak će kreativno protumačiti vaše najdublje želje, a Djevica će pedantno "služiti" vašem tijelu.

Linker
30. travanj 2024 23:39