Stručnjaci imaju brojne podatke kojima mogu ustvrditi prosječna seksualna ponašanja svih naroda, pa tako i Hrvata
 Getty Images/iStockphoto
RIJEŠITE KVIZ I SAZNAJTE

Spadate li u prosjek ili se vaše seksualne navike potpuno razlikuju od onih prosječnih Hrvata?

Još niti jedna generacija nije uspjela doživjeti da svaka, ili bilo koja tema, vezana za seks prestane biti tabu. Ipak, zahvajujući anonimnim istraživanjima i onim koje sprovode medicinski djelatnici, uspijemo svake godine osvježiti seksualne navike naših prosječnih građana. Kako se vi uklapate u njih?

Seks je vrlo slojevita tema, koja nas u svakom trenutku može odvesti u drugom smjeru. Bilo da razgovaramo o njegovim terapeutskim učincima, potencijalno "kinky" navikama ili jednostavno želimo saznati koliko se češće seksamo od naših susjeda, do odgovora nije lako doći.

No, zahvaljujući sve većem broju ljudi koji su razbili sve barijere srama te onima koji žele reći svoje, pa makar i anonimno, stručnjaci imaju brojne podatke kojima mogu ustvrditi prosječna seksualna ponašanja svih naroda, pa tako i Hrvata.

Znamo koja je prosječna veičina penisa, znamo koliko partnera obično promijenimo u životu, ali eto, mnogima je i dalje velika nepoznanica gdje se na ljudskom tijelu uopće nalazi ta famozna vagina.

Koliko od svih ovih informacija ste zauvijek upisali u svoje pamćenje? Spadate li u prosjek, ili ste negdje daleko na rubovima? Riješite naš kviz znanja o seksu i saznajte!

Linker
18. svibanj 2024 15:56