NOVO MJESTO U GRADU U njihovom lokalu u centru iz dana u dan traži se mjesto više, a sada otvaraju i drugi: "Ovo je pravi Boogie Lab o kakvom smo oduvijek sanjali!" Samo godinu dana nakon otvorenja lokala u Parku kneževa Karlo Vulin i Mladen Vidović otvaraju Boogie Lab u Arena centru. Nakon toga odlaze u Ameriku završiti prvu pekarnicu, a onda se bacaju na treći zamišljeni koncept
ZA POD ZUB Meka, sočna, slatka, dizana peciva jedan su od boljih načina kako iskoristiti pola mjerice jagoda Dugo sam odgađala pripremu slastica s jagodama, ali nakon ovog, imam osjećaj da je samo prvi u nizu
ISPROBALI SMO Pula je dobila svoje prvo mjesto za brunch! Cijene se kreću od 5 do 13 eura, a naš favorit su kušini s voćem
Odlična uz sve Bagel peciva s rupom ponovno su hit i kod nas, evo kako uštedjeti i napraviti ih kod kuće
DOJMOVI S DODJELE 50 TOP PIZZA "Kada su proglasili da je naša zagrebačka pizzerija 14. najbolja u Europi, bili smo u šoku, skoro smo zaplakali"
U baranjski restoran u kojem, kažu, rade najbolji fiš paprikaš vratili bismo se na odličan čips od šarana i pitu
S vatre i dima do tanjura kakve drugdje nećete naći, a pritom je originalno, jako fino i nije preskupo
NOVO MJESTO Mali kiosk u centru mogao bi biti ozbiljan hit, nude omiljeni talijanski street food kakav u Zagrebu još nismo imali Ovo je prvi lokal u cijeloj Hrvatskoj posvećen samo piadinama, a posebnim ga čini što ih rade sami i pune kvalitetnim talijanskim sastojcima
VIKEND POSLASTICA Ledeni vjetar svi obožavaju, ali jeste li probali kolač ledeno nebo? S jagodama je posebno dobar Otkad nam je naša suradnica Slavica Šagolj otkrila recept za ovaj kolač s jagodama, svake ga se godine ponovno sjetimo i, kada ga napravimo, uvijek nas svi traže recept
DOBRE PREPORUKE Pripremate slavlje? Evo gdje naručiti kiflice, pite, slastice svih vrsta, drugačije plate, čak i roštilj Zaboravite na klasične plate sa suhomesnatim narescima i kruh iz dućana, ovo su dobre ideje za najrazličitija slavlja, od rođendana u uredu do tuluma u dvorištu
ISPROBALI SMO Na festivalu istarske kuhinje u Zagrebu ponuda je skromnija, a cijene se kreću od 6,50 za paštu do 14,50 eura za plate
KOJA DOBRA IDEJA Ovogodišnji Festival pjenušaca i jagoda nudi zbilja bogat program, od slastica Bernarda Koraka do roštilja i gulaša
"Kada su proglasili da je naša zagrebačka pizzerija 14. najbolja u Europi, bili smo u šoku, skoro smo zaplakali"
Tjestenina koju je lako obožavati: Napravite špecle od špinata i spojite ih s mnogima omiljenom namirnicom
DOBAR RUČAK DO 5 EURA Najbolja tjestenina s tunom gotova je u 20 minuta, kremasta je i bogata, a ne treba vam vrhnje za kuhanje
Topi se u ustima Divna, prozračna, lagana, fina... takva je Bobanova torta po receptu Šibenčanke Nine Bedrice
Kako je to dobro Kombinacija za poželjeti: Slastičari obožavaju ovu namirnicu u kolačima, evo kako je spojiti s jagodama
Okus djetinjstva Jedini recept za domaći sirup od bazge koji će vam trebati: Lak za pripremu i osvježavajuć za piće
Tanjur nije dovoljan Tjestenina koju je lako obožavati: Napravite špecle od špinata i spojite ih s mnogima omiljenom namirnicom
Mnogi za njega ne znaju Pamtite ga po janjetini, a ovdje se danas peku dobri steakovi, toče birana domaća vina, a imaju i prekrasnu terasu
GDJE BRATI JAGODE? Pronašli smo način kako kilogram jagoda platiti jeftinije, cijene se kreću od 2,50 do 4 eura
Imamo detalje Nakon uspješnih večera na svom imanju, Dino Galvagno sad organizira i vikend bijeg u Liku
TRADICIONALNO, A INOVATIVNO Već 10 godina ova istarska stancija omiljeno je mjesto za obiteljska okupljanja i gastro vikendaše
Svi ih obožavaju Novi MasterChef sudac Mario Mihelj otkrio nam je kako napraviti mesne okruglice bez greške
FESTIVALSKA PREPORUKA Bivši natjecatelj kulinarskog showa danas ima restoran i kuha po festivalima. Štrudla od janjetine mu je baš dobra
Lijepa obiteljska priča Šampion Vinistre uskoro otvara jedan od najljepših podruma u zemlji, ukopan u zemlju izgleda bolje nego toskanski
Insajderski izvještaj Decanter voli hrvatska vina, pokazuje to natprosječno visok broj zlatnih medalja