BITKA ZA LICENCU

U HAJDUKU NISU ZABRINUTI 'Igrat ćemo na Poljudu, do prvog srpnja postavit ćemo videonadzor'

 Paun Paunović/CROPIX

Nakon drugog kruga licenciranja ukupno 13 klubova dobilo je licence za Prvu HNL. U žalbenom postupku prošli su Hajduk, Split, Cibalia, Hrvatski dragovoljac, Osijek, Zadar i Zagreb, a još otprije sve uvjete su ispunili šest klubova: Dinamo, Istra 1961, Lokomotiva, Slaven Belupo, Rijeka i Inter Zaprešić.

Dakle, barem što se tiče licenci, Prva HNL će sljedeće sezone biti kompletna. Također, svi klubovi koji su izborili pravo sudjelovanja u UEFA-inim natjecanjima dobili su potrebne licence, a to su Hajduk, Split, Dinamo i Rijeka. Jedina posebnost nakon ovog žalbenog postupka jest činjenica da je Hajduk dobio licence, ali ne za igranje na Poljudu nego na rezervnom stadionu kojeg su Splićani prijavili, a to je SC Hrvatskih vitezova u Dugopolju.

I to vrijedi za utakmice Prve HNL i UEFA natjecanja s obzirom da Hajduk nije uspio dobiti sve potrebne dozvole za Poljud (zbog nepostojanja videonadzora PU Splitsko-dalmatinska nije dala suglasnost za Poljud). No, predsjednik Hajduka Marin Brbić uvjeren je da će Splićani taj problem riješiti do početka iduće sezone: - Imamo potpisan ugovor sa izvođačem koji bi do 1. srpnja trebao postaviti novi videonadzor tako da bi osigurali sve uvjete da se normalno igraju utakmice na Poljudu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:13