NOVI DETALJI IZ BIOGRAFIJE

Mick Jagger je bio lud za Angelinom, molio je i plakao da mu da šansu!

U novoj, uzbudljivoj biografiji Micka Jaggera, autora Christophera Andersena, detaljno su opisani brojni događaji iz ljubavnog života popularnog pjevača .

Osim što se bavi Jaggerovom vezom s njegovom dugogodišnjom suprugom Jerry Hall, Andersen opisuje i brojne odnose sa slavnim ljepoticama koje je Jagger održavao tijekom svog braka. One su uglavnom bile zauzete i to s njegovim dobrim prijateljima i kolegama. Naime, popularni pjevač najviše je uživao u preotimanju tuđih djevojaka. Pritom, je čak tri puta 'nastradao' Eric Clapton. Jagger mu je oteo i Carlu Bruni, danas suprugu bivšeg francuskog predsjednika. Usprkos brojnim Claptonovim molbama da joj se ne približava Jagger je to ipak učinio i na kraju završio s njom u višegodišnjoj vezi.

'Micka sam uspjela skinuti s heroina, ali nisam uspjela s Carle Bruni'

Sve to događalo se iza leđa Jerry Hall koja je Micku rodila čak četvero djece. Za vezu je vrlo brzo doznala, a Anderson otkriva kako je pitanje kada i kako bi je Jagger prekinuo da nije 1997. godine upoznao zanosnu i tada nepoznatu Angelinu Jolie.

U to vrijeme Jerry Hall je čekala četvrto dijete, a Mick je krenuo u New York snimati video spot za pjesmu "Anybody Seen My Baby?“. Upravo je tamo upoznao Angelinu koja je angažirana za ulogu u njegovom spotu.

Jagger je navodno kasnije izjavio kako je za njega Angelina bila neodoljiva jer je, osim nevjerojatne ljepote, posjedovala i dodatan element koji ga je privukao – opasnost.

‘Malo je se bojim i to mi se jako sviđa', rekao je tada Jagger.

Njen pomalo mračan i depresivan karakter privlačio je Micka, a zanimanje mu je dodatno pobuđivala njena potpuna nezainteresiranost za njega.

Osim toga, Angelina je tada bila u braku s britanskim glumcem Jonny Lee Millerom, a u isto je vrijeme održavala vezu s Timothy Huttonom.

Jagger ju je uporno nazivao i inzistirao da se nađu.

Prijateljica Angelinine majke kazala je kako su njegovi pozivi bili 'cmizdravi' te kako je doslovce molio da se nađu. Angelina je ipak nakon nekog vremena popustila i našla se s njim na Floridi, a navodno su se viđali još naredne dvije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:36