NIKAD ODLUČNIJI

Ćorluka: Ni u jednom trenutku nisam pomislio da ću propustiti Irsku!

S liječnicima ćemo odrediti kako ću se pripremati iduća dva dana do utakmice, ali spreman za super važnu nam utakmicu! Idemo u boj za pobjedu! - kaže Čarli
 Drago Sopta/CROPIX

U četvrtak oko ponoći Vedran Ćorluka, najtraženiji i najspominjaniji hrvatski reprezentativac, kojeg je koji sat prije na treningu stegnula stražnja loža bedrenog mišića lijeve noge, kazao nam je:

- Neću ni pomisliti da bih mogao imati problem koji bi priječio moj nastup protiv Irske. Ma bit će sve dobro, vidjet ćete. Trebam se malo osvježiti i odmoriti...

Poruka u petak oko 13.50 sati donijela je olakšanje.

- Da, dobro je sve, u nedjelju, kao što sam vam kazao jučer, sigurno igram – kazao je Ćorluka nakon što je u pratnji liječnika reprezentacije bio u 70 kilometra udaljenoj Varšavi na pregledu magnetske rezonance.

- Pregled je pokazao da ništa nije puklo, niti jedno mišićno vlakno, a nema traga ni najmanjem hematomu. Dakle, kako sam i govorio, radi se samo o zamoru mišića odnosno laganom istegnuću uslijed napora. S liječnicima ćemo odrediti kako ću se pripremati iduća dva dana do utakmice, ali spreman za super važnu nam utakmicu! Idemo u boj za pobjedu!

U Ćorlukinoj odlučnosti da želi igrati i ne “priznaje” ozljedu, i to u trenutku kada su svi već bili u depresiji zbog novog velikog gubitka, zrcali se primjetni porast borbene gotovosti hrvatske reprezentacije. Igrači kao da osjećaju kako oko njih ima prilično skepse, i to ne samo zato što su im protivnici u skupini jedan veliki i drugi potencijalni favorit kao Španjolska i Italija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:43