NAGRADNI NATJEČAJ

Jutarnji.hr vas nagrađuje za nadolazeći Dan zaljubljenih: Uključite se i osvojite dvije ulaznice za koncert Stinga u pulskoj Areni!

Jedan od najvećih engleskih glazbenika Sting dolazi na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj i regiji, pulsku Arenu, gdje će nastupiti 26. srpnja 2017. godine u sklopu turneje 57th & 9th. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl kreću u prodaju od 7. veljače u 9.00 sati, a sudeći po rasprodanim nastupima diljem svijeta, samo će oni najbrži uspjeti osigurati svoju ulaznicu za jedini koncert u regiji kojeg organiziraju Cherrytree Management, Live Nation te hrvatska tvrtka MPG.

Ekskluzivno za čitatelje Jutarnjeg lista poklanjamo dvije ulaznice za ovaj koncert! Sudjelovati u natječaju moguće je upisom osobnim podataka i odgovorom na kratko nagradno pitanje. Upravo autor/ica najkreativnijeg odgovora osvojit će dvije ulaznice. Objavu imena dobitnika očekujte u ovom članku u ponedjeljak, 13. veljače 2017. nakon 11 sati do kada je moguće podnijeti prijavu u nagradni natječaj.

Prijavite se:

Nagradni natječaj je završio! Dobitnica je Barbara Štabu iz Ludbrega.

Stingov dvanaesti solo album 57th & 9th prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina, a izdavač je A&M/Interscope Records. Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. godine te donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla „I Can´t Stop Thinking About You“, do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi „Petrol Head“ te himničnog singla „50,000“. Album kojeg je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniem Colaiutaom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bedndova Nine Inch Nails, Guns ´n´ Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:52