Steknite povjerenje u očima svojih kupaca! Osigurajte oznake CERTIFIED SHOP® i EMOTA!

 

Jeste li sigurni da vam vaši kupci vjeruju? Povjerenje je bez sumnje jedan od ključnih faktora na temelju kojeg kupci izabiru web trgovinu u kojoj će obaviti svoje planirane online kupnje. Potrošači kupuju kod trgovaca kojima vjeruju, a sve je puno važnije u digitalnom okruženju u kojem kupci nemaju izravnog dodira s trgovcima.

Oznake povjerenja potiču vašu prodaju! Prema mišljenju ecommerce stručnjaka, takve oznake su iznimno učinkovit alat za povećanje povjerenja potrošača, važne su svim web trgovinama, posebno onim manjim i nepoznatim trgovcima koji još uvijek grade prepoznatljivost svog branda, ali i priznatim trgovcima kojima pomaže zadržati povjerenje i vjernost postojećih kupaca.

Kako bi zadovoljio rastuće potrebe kupaca i web trgovaca te pratio standarde sigurne online kupovine, Shopper's Mind, brand poslovne inteligencije koji se bavi razvojem naprednih ecommerce rješenja, predstavio je CERTIFIED SHOP®, regionalnu oznaku povjerenja dostupnu web trgovcima na hrvatskom i slovenskom ecommerce tržištu.

CERTIFIED SHOP® oznaka povjerenja označava one web trgovce koji posluju u skladu sa standardima, predstavljaju primjere dobrih praksi i time nude visoku kvalitetu usluge. Istovremeno, CERTIFIED SHOP® je jedina oznaka povjerenja u regiji čiju je kvalitetu prepoznala i podržala krovna europska institucija EMOTA.


Sve što morate znati o oznakama povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA:

Oznaka EMOTA potvrđuje da ispunjavate stroge EU standarde


EMOTA je krovna europska institucija koja potiče online i višekanalnu kupovinu na području Unije. Osnovna misija institucije je poticanje web trgovine, pomoć pri oblikovanju politika za ukidanje okvira prekogranične kupovine te uspostava jedinstvenog europskog tržišta.

Pridobivanjem oznake EMOTA pripada vam i mjesto na popisu certificiranih trgovaca u EU.



Ovo je 5 glavnih prednosti koje vama kao web trgovcima donosi oznaka EMOTA:

  1. Pravo na objavu priznate europske oznake
  2. Povećanje kredibiliteta vaše web trgovine izvan nacionalnih okvira
  3. Društvo najboljih europskih trgovaca koji slijede dobre poslovne prakse
  4. Potporu institucije EMOTA u postupcima potrošačkih pritužbi
  5. Podršku u brojnim aspektima poslovanja


Samo Shopper's Mind vam omogućuje da dobijete oznaku EMOTA i dokažete se kupcima na međunarodnoj razini

Oznaka povjerenja EMOTA na web stranici trgovine prikazana je uvijek uz nacionalnu oznaku povjerenja CERTIFIED SHOP® koja se zasniva na tri najvažnija elementa sigurne kupovine:

  • Pozitivno mišljenje kupaca – kao potvrda da je iskustvo kupaca jedno je od najvažnijih elemenata sigurne kupovine
  • Usklađenost s tehničkim standardima – kao potvrda da trgovina poštuje sve europske standarde sigurne online kupovine
  • Ocjena tajnog kupca – kao detaljna provjera korisničkog iskustva kupaca u web trgovini

Dodjelom nacionalne oznake povjerenja CERTIFIED SHOP®, Shopper's Mind je postao ambasador europske institucije EMOTA i time jedina ovlaštena institucija u regiji za dodjelu te priznate europske oznake povjerenja.

Osigurajte svoje mjesto na popisu sigurnih europskih web trgovina!


Sve trgovine koje nose oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA mogu se u svakom trenutku provjeriti na popisu certificiranih trgovina na portalu Shopper's Mind – sMind.hr. Na popisu se već nalaze najpoznatije hrvatske web trgovine poput Emmezete, Conrada i Ponude Dana koje su nosioci nacionalne oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i europske oznake EMOTA.

U trenutku objave oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA u zaglavlju, podnožju ili košarici web trgovine, osigurana vam je i:

Sve što morate znati o oznakama povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:08