PRAVILA NAGRADNE IGRE

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Arena Centra i Jutarnjeg lista

Na temelju odredbi Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 08/10) HANZA MEDIA d.o.o., Koranska 2, Zagreb, MB: 00575682, OIB: 79517545745, u daljnjem tekstu: Priređivač, dana 22. ožujka 2017.g. utvrđuje sljedeća:


PRAVILA NAGRADNE IGRE
"Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Arena Centra i Jutarnjeg lista!“


Članak 1.
HANZA MEDIA d.o.o. (u daljnjem tekstu: Priređivač) Koranska 2, Zagreb, MB: 00575682, OIB: 79517545745 priređuje nagradnu igru pod nazivom "Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Arena Centra i Jutarnjeg lista!" koja se održava u trgovačkom centru Arena Centar u Zagrebu, Ulica Vice Vukova 6, a ovim pravilima uređuje način i uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri, način izvlačenja dobitnika nagrade, rokove za ostvarivanje prava na nagradu i druga pitanja važna za priređivanje nagradne igre i sudjelovanje u njoj. Svrha priređivanje nagradne igre je zajednička promocija trgovačkog centra Arena Centar i promidžba portala www.jutarnji.hr.


Članak 2.
Nagradna igra održava se na portalu www.jutarnji.hr u razdoblju od 07. travnja u 11:00 sati do 15. travnja 2017. godine u 21:00 sati.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena najkasnije 06. travnja 2017. na internet stranici www.jutarnji.hr.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja za osvajanje dnevne nagrade imaju svi koji u razdoblju od 07. travnja do 15. travnja 2017. godine pronađu igru na portalu www.jutarnji.hr ili u Arena Centru, ostvare potrošnju u visini od minimalno 400,00 kuna s uključenim PDV-om u vremenskom periodu od 10:00 do 21:00 sat radnim danom te od 9:00 do 21:00 sat vikendom u trgovinama, svim lokalima i restoranima, kino i postojećim objektima unutar istog dana u trgovačkom centru Arena Centar, te podnesu prijavu na portalu www.jutarnji.hr ili na punktu nagradne igre smještenom u Arena Centru. Prijavu podnose ostavljajući svoje podatke kroz predloženi obrazac - ime, prezime, adresa, grad, broj telefona / mobitela, e-mail adresu i broj(eve) računa dobivenog prilikom kupovine u Arena Centru u razdoblju trajanja nagradne igre. Računi se zbrajaju.


Pravo sudjelovanja za osvajanje glavne nagrade imaju svi koji u razdoblju od 07. travnja do 15. travnja 2017. ostvare potrošnju u visini od minimalno 400,00 kuna s uključenim PDV-om u trgovinama, svim lokalima i restoranima, kino i postojećim objektima unutar istog dana u trgovačkom centru Arena Centar, te podnesu prijavu na portalu www.jutarnji.hr ili na punktu nagradne igre smještenom u Arena Centru. Prijavu podnose ostavljajući svoje podatke kroz predloženi obrazac - ime, prezime, adresa, grad, broj telefona / mobitela, e-mail adresu i broj(eve) računa dobivenog prilikom kupovine u Arena Centru u razdoblju trajanja nagradne igre. Računi se zbrajaju.



Članak 5.
Svaki sudionik (jedna e-mail adresa) može u nagradnoj igri sudjelovati maksimalno 5 puta za vrijeme trajanja nagradne igre.

Članak 6.
Posloprimci Priređivača i njegovih povezanih društava kao ni članovi njihove uže obitelji ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri niti biti dobitnici nagrade.

Članak 7.

Fond nagrada sastoji se od:


Članak 8.
Nagradna igra održava se u trgovačkom centru Arena Centar.

Dnevne nagrade se mogu osvojiti u razdoblju od 07. travnja do 15. travnja 2017. godine kroz 9 krugova gdje unutar svakog kruga nagrađujemo 2 dobitnika s jednim poklon bonom. Izvlačenje dnevnih nagrada održat će se na kraju svakog nagradnog kruga. Svaki nagradni krug započinje u 17 sati jednog dana i završava sljedeći dan u 17 sati. Javno izvlačenje dnevnih nagrada održat će svakog dana u 18 sati na punktu nagradne igre smještenom u Arena Centru, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici dnevne nagrade. Dobitnici se izvlače između svih sudionika prijavljenih unutar jednog kruga tijekom trajanja nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Javno izvlačenje glavne nagrade održat će se 18. travnja 2017. godine u 11 sati u prostorijama Priređivača, Koranska 2, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik glavne nagrade nagradne igre. Dobitnik se izvlači između svih sudionika prijavljenih tijekom trajanja nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.


Članak 9.

Imena dobitnika dnevnih nagrada bit će objavljena na internetskoj stranici www.arenacentar.hr i www.jutarnji.hr svakog dana u 18 sati u periodu trajanja nagradne igre od 07. do 15. travnja 2017.g.

Imena dobitnika glavne nagrade bit će objavljena na internetskoj stranici www.arenacentar.hr i www.jutarnji.hr najviše 8 dana nakon javnog izvlačenja 18.travnja 2017. godine.

Članak 10.
Sudionici dobitnici nagrade sudjelovanjem u Nagradnoj igri pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata Nagradne igre, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz Nagradnu igru.


Članak 11.
Priređivač će mailom obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnik svoju nagradu može podići u prostorijama Priređivača u Zagrebu, Koranska 2 u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi, a po dogovoru se nagrade šalju dobitniku s prebivalištem izvan Zagrebačke županije na adresu navedenu u nagradnom obrascu. Ako dobitnik nagrade ne podigne u roku svoje nagrade, Priređivač će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama Priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.


Članak 12.
Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom odnosno ako je dobitnik maloljetan ili bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisati će potvrdu o preuzimanju nagrade.


Članak 13.
U trenutku preuzimanja nagrade ili pak istekom dodatnog roka za preuzimanje nagrade prestaju sve obveze i odgovornosti Priređivača prema dobitniku.

Članak 14.
Ako se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, nagrade koje preostanu Priređivač je dužan prodati na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplatiti u korist državnog proračuna u roku od 30 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada. Javna prodaja provodi se sukladno odredbama Općeg poreznog zakona.

Članak 15.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 16.
Sudionik pristaje na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pristaje da njegovi osobni podaci budu objavljeni u skladu sa člankom 10. ovih Pravila, te izjavljuje da prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.jutarnji.hr

Članak 17.
Sudionik sudjelovanjem u Nagradnoj igri pristaje da njegovi osobni podaci budu korišteni za provođenje bilo kakvih promotivnih aktivnosti poduzeća HANZA MEDIA d.o.o. i Arena Centar Zagreb d.o.o. sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11).

Članak 18.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 19.
U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

Članak 20.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim Pravilima.

HANZA MEDIA d.o.o.

Marko Smetiško, predsjednik Uprave

Ana Hanžeković, članica Uprave

KLASA: UP/I-460-02/17-01/170

URBROJ: 513-07-21-01/17-3

Zagreb, 03. travnja 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:14