NAGRADNA IGRA

Zaigraj nagradni kviz i osvoji dvije povratne zrakoplovne karte za hit destinaciju - Tajland!

Iskoristi priliku, zaigraj naš kviz i osvoji povratne zrakoplovne karte za Tajland!

Tajland nije bez razloga prozvan kao zemlja osmijeha i grad anđela. Osim ljubaznih domaćina, Tajland je prikladna destinacija za osobe željne aktivnog, ali i za osobe željne pasivnog odmora. Uz raznolike pješčane plaže, u zemlji osmijeha možete roniti, pohađati školu kuhanja, planinariti ili jednostavno uživati u delicijama tajlandske kuhinje.

Kako bi doživio/la sve čari Tajlanda, Jutarnji.hr u suradnji s Qatar Airwaysom poklanja dvije zrakoplovne povratne karte za Tajland s polazištem u Zagrebu i odredištem na tajlandskom otoku Phuket.

Što možeš osvojiti?

Dvije povratne zrakoplovne karte u ekonomskom razredu (Međunarodna zračna luka Zagreb – Phuket International Airport), pojedinačne vrijednosti 7.363,00 kn, koje možeš iskoristito do 30.6.2017. (karte moraju biti izdane do 30.3.2017.).

*Zrakoplovne povratne karte ne uključuju trošak zračne pristojbe.

Kako možeš sudjelovati?

Svaki dan, tijekom trajanja nagradne igre, možeš se uključiti u naš nagradni kviz. Nagradni kviz sadrži jedno nagradno pitanje na koje moraš točno odgovoriti. Ukoliko ne znaš odgovor, pronađi ga u ovome članku. Nakon danog točnog odgovora, trebaš unijeti svoje osobne podatke kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 5. prosinca 2016. u 11 sati, a istog dana nakon 12 sati očekuj objavu imena dobitnika na kraju ovoga članka! Želimo ti puno sreće!

O Tajlandu

U 2016. godini na popisu najpopularnijih gradova uvelike dominiraju destinacije u Aziji, a ovogodišnje prvo mjesto zauzeo je Bangkok, glavni grad i najvažnija luka države Tajland. Pročitajte detaljniji poredak popularnih gradova u 2016. godini! U Bangkoku, ali i u preostalim dijelovima Tajlanda, susret ćete se, vjerojatno i provozati, s tuk tukom - sada već poprilično prepoznatljivim prijevoznim sredstvom! Dok ste u Bangkoku ne smijete propustiti vidjeti najstariji hram koji se zove Hram zore, iako ga je najbolje promotriti upravo u večernjim satima. Ako krenete prema jugu, naići ćete na brojne otoke prepune pješčanih plaža, a možda najprepoznatljiviji otoci među njima su Koh Tap na kojem se snimao film o James Bondu i Maya Bay na kojem se snimao film 'Žal'. U konačnici, neizostavni dio svačije tajlandske pustolovine je hrana - isprobajte tradicionalno jelo pod nazivom Kantoke te pogledajte tradicionalni thai ples.

Nagradni kviz