KRIZA POD TORNJEM

ANDRIJI ŽIŽIĆU PUNKUO FILM 'Dosta mi je obećanja, platite mi dug ili odlazim iz Cibone!'

O novcu koji mu Cibona duguje neće ni Žižić, ulica je pak lansirala priču da se dug prema Žižiću popeo na 1,8 milijuna kuna. I Žižić je posve izgubio živce
 Ronald Goršić/CROPIX

Andrija Žižić javio se u u ponedjeljak popodne.

- Ne, nitko me nije kontaktirao, a iskreno i sumnjam da hoće.

Što prevedeno znači da je Andrija Žižić odigrao posljednju utakmicu za Vukove.

- Nije, igrat će još u srijedu protiv Oostendea, a nakon toga više neće trenirati - podvlači Žižićev agent Miško Ražnatović.

Utjecajni srpski menadžer objašnjava:

- Nitko nije mogao očekivati nešto ovakvo. Postoje ogromni dugovi prema Žižiću još od prošle sezone, a na to su se nalijepili dugovi i za ovu. Koliko je to novca? Ne bih o tome, recimo samo toliko da je Žižić zasad dobio 9,5 posto od onoga što je trebao dobiti do ovog trenutka.

O novcu koji mu Cibona duguje neće ni Žižić, ulica je pak lansirala priču da se dug prema Žižiću popeo na 1,8 milijuna kuna. I Žižić je posve izgubio živce.

- O svom potezu sam dobro razmislio i ta moja odluka nije stigla preko noći. Sve svoje obveze izvršavao sam maksimalno profesionalno i takav sam, uostalom, uvijek bio. Isto očekujem i od kluba. Međutim tu dobivam jedino obećanja, a njih sam već sit. Ustrajan sam u svojoj odluci, ako se dug prema meni ne riješi, ja odlazim - govori Žižić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:31