PRIPREMITE KOŽU ZA SUNČANJE

Krema RAPID BRONZ pospješuje prirodnu zaštitu kože na suncu, smanjuje iritacije i omogućuje ubrzanu preplanulost.

Svake godine u proljeće budi nam se želja za suncem i preplanulošću

Sunčanje je ugodno i zdravo ali i neophodno jer sunčeve zrake pomažu ugradnji kalcija u kosti. Za zdravlje i ljepotu idealno je preplanuti, a da pritom ne izgorimo. Pri izloženosti suncu često se pitamo koja zaštita je za našu kožu najbolja. Pigment melanin, koji se nalazi u našoj koži, najbolja je zaštita od štetnih sunčevih zraka. Melanin proizvode melanociti koji se nalaze u bazalnom sloju epiderme. Uloga melanocita je sinteza melanina koji onda putuje u epitelne stanice epiderme gdje stvara zaštitni sloj koji upija ili odbija više od 70% UV zraka.

Znanstvena istraživanja dokazala su da je moguće potaknuti prirodni metaboliza kože dnevnim nanošenjem aktivnih sastojaka kao što su tirozin i vitamin B2. Proizvodnja melanina je tako dodatno stimulirana s ciljem da imamo učinkovitu zaštitu kože već od prvih izlaganja suncu. U odabranim ljekarnama možete naći kremu RAPID BRONZ koja priprema kožu na izlaganje suncu, jer povećava biološku raspoloživost melanina te time pospješuje prirodni proces pigmentacije i posljedično prirodnu zaštitu kože te tako smanjuje eventualno crvenilo uzrokovano izlaganjem suncu. Osim toga, omogućuje brzu, ravnomjernu i intenzivnu preplanulost.

Krema RAPID BRONZ (200 ml) za lice i tijelo prodaje se isključivo u ljekarnama po cijeni od 169 kn. Primjerena je za sve tipove kože, uključujući i svijetlu i osjetljivu.

www.rapidbronz.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:05