TUŽIO NOVINARE

CRUISE POBJESNIO NA TABLOIDE ZBOG SCIJENTOLOGIJE 'Moju Suri nije potrebno štititi od moje religije'

NEW YORK - Hollywoodska zvijezda i najistaknutiji pripadnik scijentološke crkve Tom Cruise nedavno je tužio časopise Life&Style i In Touch, zbog napisa u kojima tvrde kako je napustio svoju kćer Suri nakon razvoda od Katie Holmes, 29. lipnja 2012.

Ovih dana, magazin Radar nabavio je 48 stranica sudskih transkripata u pripremama za suđenje, u kojem priznaje da nije vidio Suri 110 dana nakon razvoda.

TOM CRUISE NEGIRA OPTUŽBE 'Suri je sretno dijete, imamo divan odnos'

Kada ga je odvjetnica Elizabeth McNamara pitala je li Holmes pokušala ‘zaštititi’ Suri od scijentologije, Cruise se našao uvrijeđenim.

- To je pitanje uvredljivo. Ja to nalazim, te izjave, uvredljivima. Kao i u svakoj vezi, postoje mnoge razine. Znate, nalazim to uvredljivim. Nije potrebno štititi moju kćer od moje religije, rekao je.

Na pitanje je li scientologija jedan od razloga zašto ga je Holmes ostavila, rekao je: ‘Je li ona to rekla? Da, to je bila jedna od njenih tvrdnji.’

Kada je odvjetnica ustvrdila kako više od 100 dana nije vidio svoju kćer nakon razvoda, Cruise je rekao kako je ostao u Surinom životu kroz razgovore na telefonu.

- Postao sam jako dobar u tome. Jako dobar u tome. Pričam divne priče i oni ih rado slušaju, rekao je.

McNamara je potom primjetila kako je bio u stanju prisustvovati scientološkom događanju i vratiti se natrag na snimanje unutar 24 sata, ali nije bio u stanju posjetiti svoju kćer.

- To nije istina ... to je različita situacija, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:15