Milan Pršo: Nastupit ću jedino za Srbiju

BEOGRAD - Milan Pršo, talentirani 16-godišnji bratić bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Dade Prše, izjavio je beogradskom Kuriru da bi volio napraviti karijeru poput Dadine, ali da će igrati samo za A-reprezentaciju Srbije.



Kapetana svog uzrasta u Crvenoj zvezdi direktor omladinske škole Mitar Mrkela vidi velikim potencijalom, uostalom, mladi vezist je kadetski reprezentativac Srbije. Obitelj mu od ljeta 1995. živi u Beogradu.



- Moj stav, kao i odluka moje obitelji, jest da igram samo za Srbiju. Svi moji planovi vezani su za Crvenu zvezdu i o Hrvatima uopće nisam razmišljao. Istina je da su neki ljudi iz hrvatskog nogometa, ne znam jesu li bili iz njihova Saveza, kontaktirali mog oca. Nudili su svašta, ali tata razmišlja kao i ja. Želja mi je da zaigram za Srbiju i mislim da je moj odgovor jasan.



Dado PršoMladi Milan na pitanje o eventualnom povratku obitelji u rodni Obrovac kaže "nikad ne reci nikad":



- Otac Milivoje, majka Dobrila i ja smo došli u Beograd poslije "Oluje" 1995. godine. Bilo nam je teško, živjeli smo u Vinči. Puno se pisalo i govorilo o našoj lošoj materijalnoj situaciji. U početku nije bilo dobro, ali sada je sve u najboljem redu. Moja obitelj i ja danas živimo sasvim normalno i meni ništa ne fali. Što se tiče povratka u Hrvatsku, ne vjerujem da ćemo se vraćati u Obrovac. Prije dvije godine otac i ja smo posjetili naše rođake u Dalmaciji. Ipak, nikad ne reci nikad.



Sa poznatim bratićem Milan Pršo se nije susreo već četiri godine:



- Mi smo rođaci i održavamo kontakt putem telefona, makar bih volio da se čujemo češće. Dado mi pomaže savjetima, a uvijek pošalje i sportsku opremu. Posljednji put smo se vidjeli prije četiri godine, kada je posjetio svoje roditelje u Bačkoj Topoli. Poslije toga oni su se odselili u Zadar, a ja od tada Dadu nisam vidio. Krivo mi je što njegov Rangers ne gostuje u Beogradu protiv Partizana - rekao je Milan Pršo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:09