NA RUBU SMRTI

ZAC EFRON U OPASNOJ ZONI Četiri dana gutao je i šmrkao tablete, skoro je umro od overdosea

 Flickr/Wikimedia

Zvijezda High School Musicala, Zac Efron, kolabirao je nakon četiri uzastopna dana tulumarenja, a navodno se i predozirao drogom zvanom “seljački heroin”, analgetikom oksikodonom kojega je dobio na liječnički recept.

Prema tvrdnjama tabloida -National Enquirer koji se poziva na liječničku dokumentaciju koju su nabavili, Efron je početkom godine nakon tri dana nespavanja i tulumarenja četvrti dan jednostavno izgubio kompas i 24 sata se alkoholizirao i pio tablete.

Njegov apartmna u hotelu Thompson u New Yorku bio je pun ljudi, a tabloidi su nabavil fotografije na kojima Efron beživotno leži. Gosti su ga morali reanimirati i jako su se prepali. “Ako se ne skine, bit će iduća holivudska tragična priča” rekla je jedna Efronova prijateljica novinarima.

Svjedoci koji su tvrdili da se Efron predozirao prošli su poligrafsko testiranje. Kažu da je osim oksikodona uzimao i velike količine Adderalla i marihuane. Kako četvrtoga dana više nije mogao u ljekarnu, kupio je tablete na ulici, svaku je platio 30 dolara i tražio je da gosti sakupe 1200 dolara za 40 tableta.

“Ne bi nas ni pustio na party da nije toliko trebao oksi” rekao je jedan gost “Bio je kao junkie.” Netko iz hotela rekao je novinarima Enquirera da je Efronov apartman bio zatrpan praznim bocama pića i da je Zac na kraju gnječio tablete u ušmrkavao ih.

“Nastavio je gutati iako je već bilo jasno da je u opasnoj zoni, onda je nestao u spavaćoj sobi s nekom brinetom a ona je kasnije tvrdila da su se seksali. Čisto sumnjam.” rekao je izvor tabloidu. “Bojala sam se da će umrijeti od overdosea” rekla je Efronova prijateljica. Nakon tog incidenta Efron je otišao u kliniku za odvikavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:22