MARTINA VRBOS

VIDEO: 'NISAM DOBRO K'O ŠTO IZGLEDAM' Nekad je pjevala s Let 3, a sad podsjeća na 'cajku'

Zagreb, 040712.Studio EPH.Martina Vrbos, pjevacica. Fotografiranje uoci novih projekata.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Pjevačica Martina Vrbos svoju karijeru započela je u Putokazima s kojima je pjevala sedam godina da bi tijekom 2004. godine postala stalni prateći vokal grupe Let 3. Tijekom svoje dugogodišnje karijere surađivala je sa Zoranom Predinom, Đorđem Balaševićem i brojnim drugim regionalno poznatim umjetnicima, a od 15. godine bila je stalna pratnja Radi Šerbedžiji.

Podsjetimo, prije nešto više od godinu dana njezina izvedba Adeline pjesme ' One and only' osvojila obožavatelje najpopularnije soul dive današnjice. Snimka na kojoj Martina pjeva Adelin hit, iz beogradske TV emisije 'Veče sa Ivanom Ivanovićem', postavljena je na Adelinu službenu web stranicu, uz brojne čestitke i pohvale za osebujan stil.

Martina je imala i samostalne izlete u pop vode te je napisala i snimila album koji je izašao 2009. godine pod imenom ' Sve moje boje'. Iako duže vrijeme nije bila u medijima niti snimala nove uratke, sad se odlučila vratiti na glazbenu scenu i to pjesmom ' Nisam dobro k'o što izgledam'. Pjesma je to koja najjednostavnije opisano podsjeća na 'cajku', kako stoji u YouTube komentarima. Poslušajte u videu i sami se uvjerite!

YouTube

YouTube

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:26