Mojposao

POGLEDAJTE KOGA OVOG TJEDNA TRAŽE POSLODAVCI Na atraktivnoj listi novih poslova i Europski parlament. Spremni na selidbu u Bruxelles ili Luxembourg?

 Arhiva

MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa – odaberite posao po svom ukusu!

Europski parlament traži talentirane Pravnike lingviste s klasifikacijom iz danskog, estonskog, irskog, hrvatskog, latvijskog ili slovenskog prava za rad u Parlamentu ili Vijeću. Za navedena radna mjesta trebate biti spremni na preseljenje u Bruxelles ili Luxembourg.

Posao Farmaceuta, prema mjestu stanovanja, nude vam Ljekarne Prima Pharme. Prilikom prijave na oglas, osim životopisa, potrebno je priložiti priložite presliku domovnice, diplome I odobrenja za samostalan rad.

U Dubrovniku se traži Prodavači za rad u Yamamay trgovinama, a u Zadru vas čeka Dukatov oglas za posao Regionalnog koordinatora logistike.

Imate li navršenih 18 godina i završenu srednju školu te hrvatsko državljanstvo, prijavite se za Školovanje za člana kabinske posade zrakoplova tvrtke Trade Air u Velikoj Gorici. Natječaj je otvoren do 30. studenog.

U Zagrebu se možete prijaviti na oglas za Prevoditelja/Predavača tvrtke Interpreta za prevodilaštvo i poduku iz jezika ili za poziciju SPR – supplier performance engineer tvrtke Reydel Automotive Croatia. Čekaju vas i dvije otvorene radne pozicije u tvrtki GTV Croatia – Junior Customer Support Specialist te Market Development Specialist, na koje se možete prijaviti do 14. listopada, kao i oglas tvrtke Amgen za poziciju Senior Biopharmaceutical Representative, koji je aktivan do 8. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:00