Mojposao

ZADNJA PRILIKA DA ULOVITE POSAO U OVOJ GODINI Traže se medicinske sestre u Kanadi, Britaniji i Njemačkoj, zapošljava i Rimac Automobili...

 Arhiva / Mojposao

Tražite posao? Možda se ovdje krije vaš novi poslodavac! MojPosao izdvaja deset poslodavaca koji ovoga tjedna zapošljavaju.

NE-POK d.o.o. za geodetske poslove i promet nekretnina zapošljava Ovlaštenog inženjera geodezije za obavljanje svih vrsta geodetskih poslova. Poslodavac nudi stalni radni odnos te podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom, a prijaviti se možete do 14. siječnja.

Veleučilište Velika Gorica raspisalo je natječaj za Savjetnika za kadrovske i opće poslove. Kandidati moraju imati završen najmanje stručni diplomski studij te poznavati propise iz područja radnog prava. Posao je na određeno vrijeme, a prijave traju do 10. siječnja.

Konoba BoGo u Dubrovniku traži djelatnike za nekoliko radnih pozicija. Poslodavac nudi mogućnost radnog odnosa tijekom cijele godine, osiguran smještaj i hranu, a plaća za svaku pojedinu radnu poziciju navedena je u oglasima: Slastičar, Sobar/sobarica, Šef kuhinje, Konobar, Kuhar i Mornar. Na oglase se možete prijavljivati do 17. siječnja.

KIA Centar Zagreb zapošljava Djelatnika u odjelu financiranja. Od kandidata se očekuju 3-4 godine relevantnog radnog iskustva u financijskoj instituciji te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativnu zaradu, a prijave na oglas traju do 9. siječnja.

Rimac Automobili zapošljava Senior C++ programera. Traži se izvrsno znanje engleskog jezika, izvrsno znanje dizajna obrazaca i algoritama te razvoj aplikacija koristeći program C++, ostale uvjete za ovo radno mjesto pogledajte na linku i prijavite se do 9. siječnja.

Kentbank traži Voditelja odjela računovodstva s pet godina radnog iskustva te završenom visokom stručnom spremom. Prijave na oglas traju do 2. siječnja.

Tvrtka Sitni Sati zapošljava Programera za 3D aplikacije i VFX. Želite li se prijaviti, neophodno je da poznajete Visual Studio, win32 API, c++, Linux, numeričke metode, PDE. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme. Prijave na oglas traju do 14. siječnja.

Excelsus traži Kuhara za pripremu i izradu à la carte jela. Poželjno je da kandidati imaju iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi osiguran smještaj i obrok, slobodan dan, primanja po dogovoru te stalni radni odnos. Rok za prijavu je 30. prosinac.

Tomić & Co. d.o.o. traži Servisnog savjetnika za limarske popravke. Potrebno je da kandidat ima tri godine radnog iskustva te napredno poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Prijaviti se možete do 27. prosinca.

Medtech Staffing Ltd traži kandidate za rad u Kanadi, Velikoj Britaniji i Njemačkoj na poziciji Medicinska sestra ili medicinski asistent Više informacija o traženim uvjetima i očekivanoj plaći s obzirom na zemlju rada saznajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 31. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:05